Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πράσινος περίπατος» στο Στάδιο!

«Πράσινος περίπατος» στο Στάδιο!

0
rodos aera fasi
Dodekanisos

Ασταμάτητη και απέναντι στον ΑΕΡΑ ήταν η Ρόδος! Μετέτρεψε το παιχνίδι σε παράσταση για έναν ρόλο και τελικά επικράτησε με το ευρύ 6 – 1 στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα «ελάφια» κυριάρχησαν στο παιχνίδι και δεν δυσκολεύτηκαν να προσθέσουν άλλους τρεις πόντους στο σακούλι τους ενόψει της συνέχειας. Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να κοντράρουν τους γηπεδούχους μόνο στα πρώτα λεπτά. Όταν η Ρόδος πέτυχε το 3 – 1 όμως ουσιαστικά τα πάντα τελείωσαν καθώς ήταν φανερό πως ο ΑΕΡΑ δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
Στο 2’ από μακρινή μπαλιά του Καλημέρη και αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του ΑΕΡΑ (έχει ευθύνη και ο τερματοφύλακας), ο Ευγενικός παρεμβλήθηκε και αφού τσίμπησε τη μπάλα με κεφαλιά με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0). Ο ΑΕΡΑ ισοφάρισε στο 4’ με σουτ του Ευαγγελίδη πάνω στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο από τα δεξιά. Στο 16’ ο Γκόγκας με πλασέ μέσα από την περιοχή (μετά από σέντρα από τα δεξιά) έκανε το 2 – 1 και στο 32’ μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό, ο Δελαπόρτας με κοντινό πλασέ πέτυχε το 3 – 1. Στο 65’ από ωραία μπαλιά του Καλημέρη, ο αναγεννημένος Γκόγκας, με όμορφο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1.
Στο 68’ ο Χατζηλιόντας έκανε σέντρα σουτ από τα αριστερά, ο Δελαπόρτας παρεμβλήθηκε χωρίς να βρει τη μπάλα η οποία κατέληξε στο βάθος της εστίας του Καμπούρη για να γίνει έτσι το 5 – 1. Στη φάση αυτοί οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσαϊντ. Στο 77’ ο Ιμεραλιλάϊ έκανε τη σέντρα και ο Γκόγκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 6 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Μαυρουδής, Δουλγέρης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καλημέρης, Ορφανίδης, Ιμεραλιλάϊ, Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου (21’ λ.τ. Γκάιδας), Χατζηλιόντας, Παυλίδης, Γκόγκας, Ευγενικός (63’ Μπιγκό), Δελαπόρτας (73’ Γιώργος Καντιμοίρης)
ΑΕΡΑ: Καμπούρης, Μαλλιάκας, Αμπαζάϊ, Γαργάλης, Γιαννακάκης (65’ Ανυφαντάκης), Καψαλάκης (46’ Πλύγκος), Κατσαρής, Ευαγγελίδης, Τομάζος (46’ Τριχιάς), Μασάδο, Επιφάνης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments