Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πράσινος «καλπασμός!»

Πράσινος «καλπασμός!»

0
rodos_endekada2
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2012 η Ρόδος. Τα «ελάφια κάλπασαν» και στο Παραδείσι επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 1 – 0 σε παιχνίδι που ολοκλήρωσε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι παίκτες του Σάκη Ναλμπάντη έβαλαν τις βάσεις για να πάρουν τη νίκη στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν καλύτεροι και πέτυχαν και το μοναδικό τους τέρμα. Στην επανάληψη ο Κλεάνθης ανέβηκε και προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει. Ο νεαρός τερματοφύλακας Κουμέντος για μια ακόμα φορά ήταν πολύ καλός και όσες φορές φώναξε «παρών».
Στο 12’ από κόρνερ του Αμπελά, ο Καλημέρης με προβολή από κοντά έκανε το 0 – 1. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μιχάλη Σπάρταλη στο 51’ όταν έκανε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια τον Κουμέντο να αποκρούει πολύ καλά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέτος, Γεωργίου (75’ Καρίκης), Σιέχ (80’ Μεμοτσέλα), Κρομμύδας, Παπαδημήτρης, Π. Σπάρταλης, Μ. Σπάρταλης, Κούρος, Ισκάς, Γεωργαλλής, Ατσίδης (63’ Νικολός)
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Σκαφίδας, Καρπαθάκης, Παπαδόπουλος, Καστρουνής, Κατσαράς, Αμπελάς (74’ Καμπούρης), Καλημέρης (69’ Παπαστεφάνου), Ευγενικός (85’ Βασιλαράκης), Γιώργος Καντιμοίρης,, Σταμάτης Καντιμοίρης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments