Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πράσινος» και επίσημα ο Σουλάι

«Πράσινος» και επίσημα ο Σουλάι

0
Dodekanisos

Παίκτης της Ρόδου θεωρείται ο Γκέστι Σουλάι, ένας ποδοσφαιριστής με πολύ καλά προσόντα, γέννημα θρέμμα της Κω, και όλα δείχνουν ότι τα «ελάφια» χτύπησαν «φλέβα χρυσού» με την απόκτηση του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών τον είχαν στο στόχαστρο τους, όμως η διοίκηση της Ρόδου κινήθηκε μεθοδικά και κατάφερε να τον βάλει στο ρόστερ του Σάκη Δέδε.
Η σχετική ανακοίνωση του Α.Σ. Ρόδος αναφέρει τα παρακάτω:
«Από την πρώτη στιγμή, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά της θα είναι η δημιουργία μίας ομάδας, η οποία θα έχει στις τάξεις της όσο το δυνατόν περισσότερους Δωδεκανήσιους ποδοσφαιριστές. Σήμερα η χαρά της είναι διπλή, καθώς καλωσορίζει τον Γκέστι Σουλάι, έναν εξαιρετικό αθλητή που είναι γέννημα-θρέμμα του ποδοσφαίρου της Κω, στην οποία γεννήθηκε και φόρεσε τη φανέλα του τοπικού ΠΑΟΚ.
Την τελευταία τριετία ο 21χρονος αμυντικός σπούδαζε στην Αθήνα, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για λογαριασμό του Μοσχάτου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας του Πειραιά.
Ο Γκέστι Σουλάι συμμετέχει εδώ και αρκετές μέρες στις προπονήσεις της ομάδας αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και η κατάθεση του δελτίου του δίνει στη διοίκηση τη δυνατότητα να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτησή του, ευχόμενη στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στην προσπάθεια επίτευξης των υψηλών στόχων της ομάδας».

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments