Αρχική Εφηβικό «Πράσινη» κυριαρχία

«Πράσινη» κυριαρχία

0
Dodekanisos

Όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Ευκλής πήρε την νίκη εκτός έδρας απέναντι στον Διγενή, με 3-0 στο πλαίσιο του Εφηβικού πρωταθλήματος.

Οι νεαροί «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 17’, με τον Χειμωνέττο (0-1). Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και περιορίζοντας αρκετά τις κινήσεις των αντιπάλων, στο 32’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Αγγελίδη (0-2).

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν στάθηκαν τυχεροί στην τελική προσπάθεια. Βέβαια, ο Ευκλής έκανε νωρίς το 0-3, στο 48΄, με τον Αχλαδιώτη, θέτοντας τις βάσεις για την νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παντελής Τσουρούτης (Αναστασοπούλου, Μίγκλη)

ΔΙΓΕΝΗΣ: Σκαρπέτης, Γαλατάς, Βαρδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Χάλιος, Δραμουντανής, Αναστασάκης, Οικονομίδης, Talos, Αντωνίου Η., Χεκιμάι. Έπαιξαν και οι Πίπης, Χάλιος, Τσούκαλης και Κοροδήμος

ΕΥΚΛΗΣ: Πατσατζής, Bella, Καραμανώλης, Ζερβός, Ουγιανίκ, Πανηγύρης, Γκιούντιτσε, Αχλαδιώτης, Χατζηκυριαζής, Αγγελίδης, Χειμωνέττος. Έπαιξαν και οι Τζούρας, Σαχόλι, Παπακωνσταντίνος, Χατζηελευθερίου, Παπαϊωάννου, Ξεπαπαδάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments