Αρχική Παιδικό «Πράσινη» καταιγίδα

«Πράσινη» καταιγίδα

0
Dodekanisos

Καταιγιστικός ήταν ο Ευκλής απέναντι στον Άγιο Ισίδωρο, τον οποίο και συνέτριψε με 13-0.

Οι «πράσινοι» μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 1′, με τον Αχλαδιώτη (1-0). Στο 10′, ο Τζούρας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0), ενώ στο 13′, ο Τουμαράς στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του (3-0). Στο 18′, ο Τζούρας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 27′, ο Ζωγραφάκης σε προσπάθεια να προστατέψει την εστία του, πέτυχε το αντίθετο (5-0).
Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε και πολύ, και παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές, ο Ευκλής συνέχισε να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Στο 42′, ο Σταματούλλας έκανε το 6-0, ενώ στο 45′, ο Χατζηκαντής Γ. έκανε το 7-0. Στο 50′ ο Ξεπαπαδάκης ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το 8-0, ενώ στο 60′, ο Μπούτσκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 9-0.Στο 66′ ο Shaholli σκοράρε για το 10-0, ενώ ο ίδιος παίκτης, στο 70′ έκανε το 11-0. Στο 72′ ο Ξεπαπαδάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 12-0, και στο 75′ ο Ζερβός διαμόρφωσε το τελικό 13-0.
Την αναμέτρηση διαιτήτευσε η κ. Αναστασοπούλου.
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Balla, Ξεπαπαδάκης, Καραμανώλης, Ζερβός, Χατζηκαντής Γ., Αχλαδιώτης, Χατζηκυριαζής, Τζούρας, Σταματούλλας, Shaholli. Έπαιξαν και οι Μουγτουσίδης, Μπούτσκα και Γεωργαλλής.
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Πελαρδής, Ζωγραφάκης, Τσιτσεκλής, Παπαπαναγιώτης, Τσώ-νης, Τιτάης, Σταύρου, Τουμαράς, Παπαντωνίου, Γεωργαλλής, Στάππας. Αγωνίστηκαν και οι Χαραλάμπους, Τσακίρης και Ζήσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments