Αρχική Videos «Πράσινη ανάπτυξη» …κατά το δοκούν από τον Joe Biden!

«Πράσινη ανάπτυξη» …κατά το δοκούν από τον Joe Biden!

0
Dodekanisos

Με μια τεράστια αυτοκινητοπομπή να τον συνοδεύει, οδηγήθηκε στη συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο (πριν από τη σύνοδο κορυφής για την κλιματική αλλαγή) ο Joe Biden. Μαζί του στη συνάντηση ήταν περί τα 12 άτομα, ωστόσο η ουρά την αυτοκινητοπομπής αποτελούταν από περίπου 85 οχήματα (!), ένας αριθμός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Και αυτό διότι ο ίδιος είναι ένας από αυτούς που προωθούν με δύναμη την ατζέντα της «πράσινης ανάπτυξης». Τα πλάνα με το τεράστιο κομβόι να «κινείται» μέσα στους μικρούς δρόμους της Ρώμης προφανώς και δεν συνάδουν καθόλου με το θέμα της κλιματικής αλλαγής για το οποίο μιλούν συχνά τόσο ο ίδιος όσο και ο Πάπας. Υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Biden είναι έτοιμη να διαθέσει πάνω από 500 δισεκατομμύρια δολάρια σε νέες δαπάνες για περιβαλλοντικά προγράμματα. Αυτά αποτελούν μέρος του μεγαλύτερου πακέτου δαπανών του ύψους 1,75 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που ετοιμάζει το Κογκρέσο.

 

Το δίκτυο πήρε «φωτιά» από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν με πολλούς επικριτές να αναφέρονται στο τεράστιο αποτύπωμα άνθρακα που άφησε το ταξίδι του Biden. Ειδικά όταν τα οχήματα που χρησιμοποιούνται δεν είναι ακριβώς φιλικά προς το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένου του οχήματος 244 ίππων που μεταφέρει τον Biden, που αναφέρεται ως The Beast. Τα περισσότερα από τα οχήματα είναι SUV, φορτηγά κ.λπ..

«Αλλά θυμηθείτε παιδιά», έγραψε στο Twitter ο ειδικός Darren Grimes ως αντίδραση στο βίντεο του εκτεταμένου στόλου οχημάτων. «ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε να οδηγείτε το αυτοκίνητό σας. Πρέπει να σταματήσετε να πετάτε στο εξωτερικό. Πρέπει να σταματήσετε να τρώτε κρέας. ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε λέβητα αερίου. ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ να αφανίσετε τη ζωή ΣΑΣ στο όνομα της σωτηρίας του πλανήτη». «Απλώς μια επίσκεψη ματαιοδοξίας», είπε ο σχολιαστής Steve Milloy, προσθέτοντας: «Πολύ πράσινο».

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments