Πράξεις αγάπης από τους Παλαιμάχους

0
palaimaxoi

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης για όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι ενισχύουν τις πραγματικές αξίες της ζωής και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στους συνανθρώπους τους. Ιδιαίτερα δε, αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιους άλλους και ίσως δεν χαμογελούν πλέον τόσο συχνά, για διάφορους λόγους.
Κινούμενη στο παραπάνω πλαίσιο, αλλά και υλοποιώντας ένα μέρος των σκοπών της διοργάνωσης, η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ρόδου «Ιστορίας και Φιλανθρωπίας» κάνει και πάλι μια κίνηση καρδιάς, μια πράξη αγάπης, στηρίζοντας έμπρακτα οικογένειες και όχι μόνο που έχουν ανάγκη.
Με ομόφωνη απόφαση της, θα ενισχυθούν οικονομικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές Ευάγγελος Πηδιάκης (Δήμητρας Δαματριάς) και Ελευθέριος Τσουκαλάς (Διγενή Κοσκινού).
Ακόμη, θα αγοραστεί φαρμακευτικό υλικό που θα μοιραστεί στα ιατρεία και τα Κέντρα Υγείας των περιοχών από όπου προέρχονται οι ομάδες των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών.
Το τουρνουά, που γίνεται εφέτος στη μνήμη του Γιώργου Τανίδη, διοργανώνει η Αντιδημαρχία Ρόδου για θέματα Παιδείας & Αθλητισμού, δια του Αντιδημάρχου κ. Στέργου Παρδαλού, αλλά και του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ρόδου, με την συμπαράσταση της ΕΠΣΔ.
-Συμμετέχουν οι ομάδες:
Παλαίμαχοι Κλεάνθη Παραδεισίου
Παλαίμαχοι Ρόδου-Διαγόρα
Παλαίμαχοι Απόλλωνα Καλυθιών
Παλαίμαχοι Αφάντου
Παλαίμαχοι Ευαγόρα Ρόδου
Παλαίμαχοι Λάρδου/Λίνδου/Πυλώνας
Παλαίμαχοι Ηρακλή Μαριτσών
Παλαίμαχοι Ιαλυσού
Παλαίμαχοι Αστέρα Παστίδας
Παλαίμαχοι Άρη Αρχαγγέλου
Παλαίμαχοι Αγίου Ισιδώρου
Παλαίμαχοι Ακουσιλάου Φανών