Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πραγματοποιήθηκε το ΔΣ των Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα

Πραγματοποιήθηκε το ΔΣ των Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα

0
Dodekanisos

Έγινε η συνάντηση των βετεράνων των δύο μεγαλύτερων σωματείων του νησιού, με διάφορα θέματα συζήτησης. Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε φιλικό στην Αθήνα απέναντι στους παλαίμαχους της Προοδευτικής, ενώ γνωστή έγινε και η διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Ρόδο.Τέλος, Χατζησταμάτης Ιωάννης και Ισκάς Γιώργος είναι τα νέα δύο μέλη που προστίθεται στον σύνδεσμο.

Αναλυτικά:

«Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:
Πρώτον: Κατα τον μήνα Οκτώβριο η ομάδα μας θα ταξιδέψει στον Πειραιά οπου θα δώσει φιλικό με την ομάδα των Παλαιμάχων της Προοδευτικής , σαν συνέχεια και “ρεβάνς” του αγώνα που έγινε μεταξύ των δύο ομάδων στην Ρόδο. Ειπώθηκε μάλιστα να ταξιδέψει η ομάδα μας οδικώς και μέχρι την Κόρινθο όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του φίλου μας Μιχάλη Μπισμπίκη ! Η παραμονή μας στον Πειραιά δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί και με την επίσκεψη σύσσωμης της ομάδας μας , στον “Σκλαβενίτη” !,Εκει θα ξαναζωντανέψουν ωραίες αναμνήσεις περασμένων δεκαετιών στα γήπεδα της Β’ και της Α’ Εθνικής!
Δευτερον: Εγινε αποδοχή της πρότασης του Ηλία Βασιλαράκη ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με τον παλιό άσσο του ΠΑΟΚ Κώστα Μαλλιούφα για ενα φιλικό στο νησί μας , μεταξύ παλαιμάχων του ΠΑΟΚ και του Συνδέσμου μας. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στα πλαίσια της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Μητέρα Ελλάδα αλλά θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό ενω θα τιμηθούν και ποδοσφαιριστές ή προπονητές που αγωνίστηκαν ή διετέλεσαν Προπονητές , στον ΠΑΟΚ , στον Διαγόρα ή στην Ρόδο. Ορισμένοι απ’αυτούς ειναι οι: Μιχάλης Μπέλης , Αγγελος Αναστασιάδης , Σκαρτάδος , Βελλής , Κωστίκος.
Τρίτον: Ο Γιάννης Χαλκιάς έφερε στο ΔΣ το δώρο που του έστειλε ο φίλος μας Κώστας Μπάκης απο την Αθήνα , για όλα τα μέλη του ΔΣ !
Ενα μεγάλο ευχαριστώ απο όλους μας αγαπητέ φιλε Κώστα ! Τέταρτον: Εχουμε και τυπικά δύο νέα μέλη στον Σύνδεσμό μας !
Τα νέα ενεργά μέλη του Συνδέσμου μας ειναι οι: Χατζησταμάτης Ιωάννης και Ισκάς Γιώργος ! Ο πρώτος αγωνίστηκε στον Διαγόρα και ο δεύτερος στην ομάδα της Ρόδου και ειναι μαλιστα προπονητης στις Ακαδημίες της ομάδας της Ρόδου.
Πέμπτον:: Απο σήμερα κοσμεί τα Γραφεία μας ενα βιβλίο με την ιστορία του Λεβαδειακού , που μας δόθηκε σαν δώρο πριν λίγες μέρες απο τον παλιό τερματοφύλακα του Λεβαδειακού , Αγνιάδη Παναγιώτη».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments