Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του ΟΦ Ιστρίου

Πραγματοποιήθηκε γενική συνέλευση του ΟΦ Ιστρίου

0
Dodekanisos

Πραγματοποιήθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία η γενική συνέλευση της ομάδας μας, Ο.Φ. Ιστριου, με αρκετά ικανοποιητικό αριθμό μελών. Συζητήθηκε το θέμα της επανασύστασης της ομάδος και της επιστροφής αυτής στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ. Υπήρξε ταύτιση απόψεων όλων των μελών οι οποίοι συμφώνησαν να προχωρήσουν στις αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε το εξής δ.σ.:
Πρόεδρος: Αλέξανδρος Καγιας
Αντιπρόεδρος: Μάκης Παντελίδης
Γραμματέας: Σταθης Μανουσάκης
Ταμίας: Μιχάλης Νίκανδρος
Γενικός Αρχηγός: Γιάννης Πόλος
Μέλη: Βασίλης Βουκκης, Μερκούρης Χωριτης, Σάββας Λεργος, Νικος Αυγουστακης, Φάνης Δημητρίου, Χαράλαμπος Καβουκλης, Ελευθερία Μαχραμα, Μιχάλης Χωριτης, Βασίλης Βαγιανακης, Γιώργος Καραγεωργίου & Μιχάλης Καραγεωργίου. Επίσης θα βοηθάνε την ομάδα και διοικητικα εκτός από αγωνιστικά και οι Τάκης Δημητρίου, Άκης Παπακώστας & Χρήστος Χωριτης.
Το νέο δ.σ. μαζί με τα μέλη ξεκινάνε άμεσα τον σχεδιασμό της ομάδας με πρώτο μέλημα την αναζήτηση ενός προπονητή και κατόπιν θα ακολουθήσουν οι παίκτες, με τους οποίους ήδη έχει επέλθει συμφωνία με αρκετούς από αυτους. Σκοπος της ομάδας είναι ο αθλητισμός ενώ μεγάλος στόχος της διοίκησης είναι η ολοκλήρωση του γηπέδου της Ιστριου δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα να παίξει στην φυσική της έδρα πράγμα που θα συμβάλει και στην ανάπτυξη του χωριού. Το νεοεκλεγες δ.σ. ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα καταφέρνοντας την επανασύσταση του Ο.Φ. Ιστριου.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments