Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πού να πας με το έτερον ήμισυ για διήμερο, ανάλογα την εποχή

Πού να πας με το έτερον ήμισυ για διήμερο, ανάλογα την εποχή

0
Dodekanisos

Αν και αλλιώς τα λέει το τραγούδι, κάθε εποχή είναι καιρός για δύο. Κάθε ζευγάρι έχει τους δικούς του ρυθμούς, και βάσει αυτών οργανώνει τις «κοινές εμπειρίες». Τα σύντομα ρομαντικά ταξίδια, δεν μοιάζουν με το μεγάλο “crushtest” των καλοκαιρινών διακοπών μαζί. Είναι ένα extendedραντεβού, ανεξαρτήτως φάσης σχέσης, που μόνο όφελος μπορεί να έχει και για τους δύο.

Ας δούμε κάθε εποχή και τον προορισμό της, που περιμένει τα πιο ρομαντικά ζευγάρια για επίσκεψη.

Άνοιξη: Γαλαξίδι

Τι πιο αρχοντικό και διαχρονικό από το παραθαλάσσιο Γαλαξίδι; Το ηλιόλουστο αυτό παραδοσιακό μέρος δεν είναι τυχαία ο πρώτος προορισμός που έρχεται στον νου κάθε ρομαντικού Αθηναίου. Ο περίπατος πλάι στη θάλασσα, οι ταβέρνες με τα φρέσκα ψάρια και η μοναδική θέα από τη μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήροςείναι απαραίτητα στοιχεία σε ένα ρομαντικό weekend. Το ανοιξιάτικο Γαλαξίδι είναι απαραίτητος προορισμός, για μια σχέση που μόλις ανθίζει.

Καλοκαίρι:Μήλος

Μπορεί το νησί των ερωτευμένων να θεωρείται η Σαντορίνη, όμως, δεν παύει να είναι και το νησί των αμέτρητων τουριστών. Για την εγγύηση απόλυτα ρομαντικών στιγμών μόνο για δύο, συνιστούμε ένα άλλο ηφαιστειακό νησί: αυτό της Μήλου. Τα τιρκουάζ νερά στο Σαρακήνικο και η κόκκινη άμμος του Προβατά, βάζουν χρώμα στην απόδρασή σας. Δεν γίνεται να μην επισκεφθείτε και τις κατακόμβες, όπως και το Αρχαιολογικό Μουσείο, για να δείτε από κοντά το πιστό αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου.

Φθινόπωρο: Θεσσαλονίκη

Ζήστε ένα κινηματογραφικό weekendστη συμπρωτεύουσα, με άπειρες γλυκές γεύσεις και πολιτιστικές επιλογές. Δεν εννοούμε μόνο τον Λευκό Πύργο και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, αλλά και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που ξεκινά κάθε χρόνο αρχές Νοεμβρίου. Λίγες μέρες νωρίτερα, μπορείτε να πετύχετε την πόλη να γιορτάζει τον πολιούχο της, τον Άγιο Δημήτριο. Τέτοια συγκυρία εκμεταλλεύονται αρκετά ζευγάρια, γιατί όχι κι εσείς;

Χειμώνας: Πάτρα

Πανεύκολα προσβάσιμη από κάθε σημείο της Ελλάδας, η Πάτρα είναι έτοιμη να δεχτεί ερωτευμένους ανά πάσα στιγμή. Τα ξενοδοχεία στο κέντρο της Πάτρας άλλωστε δεν κάνουν ποτέ έκπτωση στην ποιότητά τους. Βέβαια, υπάρχει μία περίοδος που τα ξενοδοχεία στην Πάτρα «φορτσάρουν», και δεν είναι άλλη από τη χειμερινή. Από τη στιγμή που ανοίγει το Τριώδιο μέχρι και το ιστορικό κάψιμο του Καρνάβαλου, η Πάτρα κινείται σε πυρετικούς ρυθμούς. Για ζευγάρια που θέλουν να ζήσουν μια δυνατή καιbondingεμπειρία μαζί, η Πάτρα προσφέρει κάθε πιθανή ευκαιρία.

Οι παραπάνω προορισμοί δεν είναι προτάσεις κλισέ. Είναι μερικές από τις «ήρεμες» δυνάμεις της Ελλάδας, που απευθύνονται ερωτευμένους που ζητούν μια δυνατή, κοινή εμπειρία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments