Αρχική Videos “Που είναι το κόκκινο κύμα που έλεγαν Ρεμπουπλικανοί και ειδικοί;”

“Που είναι το κόκκινο κύμα που έλεγαν Ρεμπουπλικανοί και ειδικοί;”

0

Μπορεί οι Δημοκρατικοί να χάνουν την Βουλή των Αντιπροσώπων, ωστόσο ο Joe Biden δηλώνει μάλλον ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών. Χαρακτηριστικά μάλιστα, σε μια από τις  πρώτες τοποθετήσεις που έκανε τόνισε τα εξής:
Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είπε ότι οι Δημοκρατικοί τα πήγαν καλά στις ενδιάμεσες εκλογές καθώς το προβλεπόμενο κόκκινο κύμα δεν συνέβη.

«Ενώ ο Τύπος και οι ειδικοί προέβλεπαν ένα τεράστιο κόκκινο κύμα, δεν συνέβη. Ένιωσα καλά σε όλη τη διαδικασία. Οι Δημοκρατικοί είχαν μια δυνατή νύχτα και χάσαμε λιγότερες έδρες στη Βουλή των Αντιπροσώπων από τις πρώτες ενδιάμεσες εκλογές οποιουδήποτε Δημοκρατικού προέδρου τα τελευταία 40 χρόνια».

Ο ίδιος τόνισε και τα εξής:
«Η δημοκρατία μας δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά με τις ψήφους του, ο αμερικανικός λαός μίλησε και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η δημοκρατία είναι αυτό που είμαστε».

Είπε επίσης στους δημοσιογράφους ότι, όπως έχει πει στο παρελθόν, σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για δεύτερη θητεία, αλλά ότι δεν βιάζεται να πάρει μια απόφαση — και ότι το χρονοδιάγραμμά του δεν θα καθοριστεί από ανακοίνωση του προκατόχου του. Ντόναλντ Τραμπ.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments