Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Που είναι αυτοί που κάνουν κριτική;»

«Που είναι αυτοί που κάνουν κριτική;»

4
antonoglou mixalis
Dodekanisos

Την προσεχή Κυριακή θα γίνει η επαναληπτική γενική συνέλευση του ΑΕΡΑ που κύριο στόχο θα έχει την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου! Σε αντίθεση με την άκαρπη πρώτη προσπάθεια, αυτή τη φορά όλα δείχνουν πως θα βρεθεί λύση και οι «κόκκινοι» θα αποκτήσουν τη νέα διοίκηση τους. Ο απερχόμενος πρόεδρος Μιχάλης Αντώνογλου, μιλώντας στο news12 τόνισε:
«Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον ΑΕΡΑ έτσι. Εγώ και οι συνεργάτες μου κάτι θα κάνουμε και θα υπάρχει επόμενη ημέρα. Όχι με εμένα πρόεδρο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως την ομάδα δεν θα την αφήσω έτσι. Απλώς περιμέναμε να δούμε που είναι αυτοί που μας έκαναν κριτική. Τους περιμέναμε να έρθουν να μπουν μπροστά αλλά δεν εμφανίστηκαν».
Ο κ. Αντώνογλου τόνισε και τα εξής:
«Ο στόχος του ΑΕΡΑ τη νέα αγωνιστική θα είναι να δημιουργήσει έναν καλό κορμό ο οποίος από την μεθεπόμενη χρονιά θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Προς το παρών δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Αλλάζουμε για λίγο την φιλοσοφία μας».
Σε ερώτηση σχετικά με το ότι αρκετοί παίκτες που έπαιζαν πέρσι στον ΑΕΡΑ ενδιαφέρουν άλλες ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος, απάντησε:
«Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο σε κανέναν. Όποιος θέλει μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Για το τυπικό της υπόθεσης πάντως , ενημερώνω τους πάντες ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλοι οι παίκτες ανήκουν σε εμάς. Δεν έχουμε δώσει ακόμα ελευθέρες. Απορώ πως βγαίνουν φωτογραφίες και υπογράφουν σε άλλες ομάδες…»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ELAFARA OLE
ELAFARA OLE
9 years ago

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.νΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑΡΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ Α Ε Ρ Α. ΤΕΛΟΣ.

Αlefantos
Αlefantos
9 years ago

Na eiste swstos apenanti stous paixtes k na thrisete tis sumfwnies pou kanate an eiste swstos! Aytoi oi aplhrwtoi k teleiwmenoi paraligon na paroun prwtathlhma!!!Kapoioi apo aytous den exoun xrhmata gia na epistrepsoun stis patrides tous! Ligh axioprepeia…

FONTAN
FONTAN
9 years ago

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΦΑΝΤΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤ ΑΦΑΝΤΟΥ

Cactus
Cactus
9 years ago

ΕΛΕΟΣ….. ΑΦΑΝΤΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΛΕΦΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?