Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ποσειδώνας τεσσάρων αστέρων!

Ποσειδώνας τεσσάρων αστέρων!

14
poseidonas2
Dodekanisos

Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στα play off του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ο Ποσειδώνας Καρπάθου! Παίζοντας σήμερα στο γήπεδο του με τον Ευκλή Σορωνής στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της διαδικασίας, επικράτησε με 4 – 1. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Τσιαβέλη ο οποίος κατάφερε να σκοράρει δυο φορές και να οδηγήσει την ομάδα του σε μια πολύ σημαντική νίκη, τόσο από βαθμολογικής όσο και από ψυχολογικής άποψης. Ο Τσιαβέλης άνοιξε το σκορ στο 10’ με πλασέ από κοντά (1 – 0). Στο 36’ ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Ο Ευκλής που έδειξε καλύτερη εικόνα στις αρχές της επανάληψης, κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 72’ με σουτ του Κούρλιου. Στο 78’ όμως ο Μ. Σπανός πέτυχε το 3 – 1 μέσα σε πανδαιμόνιο και στο 90’ ο Ρενάτο έδωσε διαστάσεδις θριάμβου διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Μαριέτα Φιλιππάκου (Μπερδεμπές, Στεφανάκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Φουντής, Χατζημανώλης, Κούτολο, Σπανός Γ., Νασόπουλος, Τσιαβέλης, Μαντινάος, Χριστοδούλου (71′ Ρενάτο), Πανάρετος, Σπανός Μ.
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης, Παναγιώτου, Σαββάκης, Λαμπρόπουλος, Παπαστεργής (46′ Σχοινάκης), Παππάς, Κούρλιος, Αποστολόπουλος, Μπερετούλης, Φράγκος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας
Κωστας
10 years ago

Δεν πειραζει ρε ΕΥΚΛΑΡΑ!!! Παμε γερα!!! Προς ΤΟΔ: Αυτη η κοπελιτσα που θελει να λεγεται διαιτητης, ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!!!! Μην την οριζετε σε τετοιυς αγωνες!!!!!!

posidonnn
posidonnn
10 years ago

Κώστας είσαι μάλλον πολύ άσχετος με το άθλημα. Στο γήπεδο μας βρέθηκε προς τιμήν μας ο πρόεδρος της επικαιρότητα ταυτόχρονα πρόεδρος του ΤΟΔ κύριος διακοφωτης και είδε πόσο δίκαια κερδίσαμε και πόσο εξαιρετική ήταν η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ. μάθε να χάνεις χωρίς να βρίσκεις δικαιολογία την διαιτησία. Ο Ποσειδώνας ήταν πολύ ανώτερος.μαθατε όλοι την ίδια καραμέλα.

George
George
10 years ago

Πολύ κακη διατησία συμφωνώ .2πέναλτι και μια κοκκινη στον τερματοφύλακα…για να τα λες αυτα POSIDONNN μάλλον πολύ ασχετος εισαι.Αν εδινε τα 2 πεναλτι η ροη του αγωνα θα ηταν διαφορετικη.

Κούνια π σε κουναγε
Κούνια π σε κουναγε
10 years ago

Μακάρι να σας ασχολούνταν καμία τέτοια Κοπελίτσα κ με σας μπας κ βγάζατε τα κόμπλεξ σας πουθενά αλλού!

Κωστας
Κωστας
10 years ago

[quote name=”posidonnn”]Κώστας είσαι μάλλον πολύ άσχετος με το άθλημα. Στο γήπεδο μας βρέθηκε προς τιμήν μας ο πρόεδρος της επικαιρότητα ταυτόχρονα πρόεδρος του ΤΟΔ κύριος διακοφωτης και είδε πόσο δίκαια κερδίσαμε και πόσο εξαιρετική ήταν η ΔΙΑΙΤΗΣΊΑ. μάθε να χάνεις χωρίς να βρίσκεις δικαιολογία την διαιτησία. Ο Ποσειδώνας ήταν πολύ ανώτερος.μαθατε όλοι την ίδια καραμέλα.[/quote]Για τον μη καταλογισμο πεναλτυ και κοκινης καρτας, στη φαση που προηγηθηκε το γκολ του Ευκλη, τι εχεις να πεις ρε εξυπνακια; ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ!!!! Εισαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!!!!! Ασε μια αλλη περιπτωση πεναλτυ και κοκκινης, που… μεταφραστικε σε φαουλ εξβω απο την περιοχη ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ!!! Αντε παρετα μας λοιποιν! Ραντεβου στην Σορωνη!!!!!!!!

Κωστας
Κωστας
10 years ago

[quote name=”Κούνια π σε κουναγε”]Μακάρι να σας ασχολούνταν καμία τέτοια Κοπελίτσα κ με σας μπας κ βγάζατε τα κόμπλεξ σας πουθενά αλλού![/quote]
ΚΑνε μας την χαρη ρε βλακα…..

poseidonnnn
poseidonnnn
10 years ago

Βακαρ Κώστα που είσαι και παίχτης. Έξω από την περιοχή 2 μέτρα και πήρε και κίτρινη γιατί είχε 2 παίχτες δίπλα. Αλλά μάλλον είσαι και στραβός και αλσαχαημερ έχεις γιαυτό ρουφα τα 4 μπαλάκια σου και τράβα στην σορωνη

Βαθειανος
Βαθειανος
10 years ago

Ρε Κωστάκη αγόρι μου εδώ είσαι η λείπεις?Ο παιχτης του ποσειδωνα πηρε κιτρινη μιας και δεν ητανε τελευταιος παιχτης και δοθηκε φαουλ γιατι ητανε εξω απο την μεγαλη περιοχη και αυτος μαλιστα επεσε ο μισος μεσα και ο μισος εξω.γι αυτο ηρεμησε και πες σε αυτους που στα λενε να βλεπουνε σωστα.και να ξερεις μεγαλε πριν το γκολ του ευκλη γινεται επιθετικο φαουλ στο τερματοφυλακα και μετα το φαουλ του τερματοφυλακα αλλα η μπαλα κατεληξε στα διχτυα και οταν μπει μετραει το γκολ και δεν δινετε πεναλτι.Ρωτα τον προεδρο σου για την φιλοξενια που ετυχε η ομαδα στην καρπαθο που ητανε αψογη και τον Μαλτα να σου πουνε.Τωρα οι μαγκιες ραντεβου στην Σορωνη και τετοια πες τα σε κανενα παιδακι για να πιασετε κουβεντα.Δέξου οτι εχασες δικαια και οτι φανηκατε κατωτεροι τον προσδοκιων σε αυτον τον αγωνα και τελος.Αντε μπραβο αγορινα μου

Βαθειανος
Βαθειανος
10 years ago

Και επίσης σε μια φάση μεσα στην περιοχη που πεφτει ο παιχτης του ευκλη και ζητατε πεναλτι πατησε την μπαλα και δεν διαμαρτυρηθηκε και ο ιδιος.

Κωστας
Κωστας
10 years ago

Δεν ειπα κατι για την φιλοξενεια, ισα-ισα, που η αποστολη ηταν ευχαριστημενη! Οσο για το “ραντεβου” κλπ, ηταν ατυχης εκφραση. Δεν απειλησα,λαθος γραφτηκε, μην το παρεις στραβα. Οσο για το ρουφηγμα, στον “poseidonnnnn”, μαγκακο, πισω εχει η αχλαδα την ουρα! Μη λες μεγαλα λογια. Ηρεμησε, ηλιθιε!

Βαθειανος
Βαθειανος
10 years ago

Δεχτό η ατυχής έκφραση.Μακάρι να ανεβούμε και οι δύο Κώστα.Απλά ήτανε η μέρα τέτοια.Καλοί εμείς κακοί εσείς κατα διαστήματα και ήρθε το αποτέλεσμα.Η διαιτησία δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα και ήτανε πάρα πάρα πολύ καλή και στο λέω όχι γιατι νικήσαμε αλλά είναι η αλήθεια όπως επίσης και όταν χάσαμε στην Αρχίπολη ο Γιαννουκάς και οι επόπτες ήτανε άριστοι και μπράβο τους.Τώρα καλό είναι να λείπουνε οι εκφράσεις περί ηλίθιου και τέτοια και να τα λέμε ήρεμα με επιχειρήματα.

Κωστας
Κωστας
10 years ago

Συμφωνα με αυτα που μου εγραψε ο αλλος, απαντω! Τελος παντων, να ειστε καλα. Μακαρι να ανεβουμε και οι δυο, η Αρχιπολη και ο Ηρακλης ηρθαν ισοπαλοι!

poseidonnnn
poseidonnnn
10 years ago

Σορυ Κώστα πάνω στην ένταση έγραψα. Καλή συνέχεια

Κωστας
Κωστας
10 years ago

Οκ, δεν τρεχει τιποτα. Να ειστε καλα.