Αρχική Αθλητικά νέα Πως ο Μέσι εκτοξεύει προς τα πάνω την περιουσία του Μάικλ Τζόρνταν

Πως ο Μέσι εκτοξεύει προς τα πάνω την περιουσία του Μάικλ Τζόρνταν

0
Dodekanisos

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ευνοήσει σε υπερθετικό βαθμό την περιουσία του Μάικλ Τζόρνταν. Θυμίζουμε πως την φανέλα της Παρί ντύνει η εταιρεία Jordan. Που υπάγεται στην Nike. 

Το κόλπο γκρόσο της Παρί με την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι, έχει αποφέρει θετικό αντίκτυπο σε διάφορα μέτωπα. Πέρα δηλαδή από το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Ντόρος έχει δημιουργηθεί και σε εμπορικό επίπεδο. Ο λόγος αφορά τον Μάικλ Τζόρνταν. 

Ο πρώην «θρύλος» του NBA με την φανέλα των Σικάγο Μπουλς, είδε την περιουσία του να δέχεται ισχυρό πλήγμα λόγω κορονοϊού. Ειδικότερα το περιοδικό «Forbes» τόνισε πως ο Τζόρνταν έχασε το 24% των χρημάτων του. Κατά την διάρκεια της πανδημίας, από τα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια έπεσε στα 1,6!

Γιατί η μετακίνηση του Μέσι στο Παρίσι ευνοεί την περιουσία του Μάικλ Τζόρνταν;

 Το λογότυπο Jordan ντύνει την Παρί από την σεζόν 2019/20. Για κάθε φανέλα που αγοράζεται, ο Τζόρνταν λαμβάνει το 5%. 

Ο πανζουρλισμός που έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Μέσι στους «πρωτευουσιάνους», αποτυπώνεται στις φανέλες του. Οι οποίες πουλάνε σαν «τρελές». Θυμίζουμε πως χρειάστηκαν μόλις 30 λεπτά της ώρας, για να ξεπουλήσουν οι φανέλες του Αργεντινού άσσου από την επίσημη ιστοσελίδα της Παρί.

Υπολογίζεται πως περίπου 2,5 εκατομμύρια φανέλες με τυπωμένο το όνομα του Αργεντινού θα πωληθούν την φετινή χρονιά. Την δεδομένη στιγμή, η Παρί έχει καρπωθεί 120 εκατομμύρια ευρώ -στο περίπου- από τις φανέλες του Μέσι. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζόρνταν θα λάβει έξι εκατομμύρια ευρώ σε μία μόλις εβδομάδα! Καθώς οι μέρες περνούν, τόσο θα αυξάνονται και τα κέρδη των δύο πλευρών. Τρέλα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments