Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πως να φορέσεις τα αγαπημένα σου mules

Πως να φορέσεις τα αγαπημένα σου mules

0

Τα mules είναι η απόλυτη τάση αυτής της σεζόν για ακόμη μια χρονιά. Άνετα και δροσερά, όπως οι αγαπημένες μας εσπαντρίγιες, τα παπούτσια αυτά μπορούν να σε συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ σου χαρίζουν τους πόντους στυλ που χρειάζεσαι για να είσαι λαμπερή σε κάθε σου εμφάνιση. Μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα outfits με spring ή summervibes, ωστόσο αν θέλεις να βάλεις ένα στοιχείο στην εμφάνισή σου που θα την απογειώσει βρες παρακάτω τους ωραιότερους συνδυασμούς για να φορέσεις τα mules σου και να εντυπωσιάσεις.

Mules με Mini φούστα + πουκάμισο 

Θέλεις να είσαι κομψή και ταυτόχρονα θηλυκή; Ο συνδυασμός mini φούστα με πουκάμισο είναι αυτός που θα σου επιτρέψει να το πετύχεις. Επίλεξε την mini φούστα που κολακεύει την σιλουέτα σου και φόρεσε ένα πουκάμισο μονόχρωμο ή κατά προτίμηση με prints. Ολοκλήρωσε το look σου με flatmules ή με τακούνι και μερικά minimal αξεσουάρ, όπως μια ζώνη με διακριτική λάμψη. Είσαι έτοιμη να κάνεις standout με το look σου! 

Mules με Μακρύ Φόρεμα 

Τα μακριά φορέματα ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, σίγουρα λοιπόν και στον δικό σου. Αν αναζητάς τον τέλειο συνδυασμό για να φορέσεις το floral ή printed φόρεμά σου, αυτός δεν είναι άλλος από τα mules. Προτίμησε ένα αέρινο, κρουαζέ φόρεμα που θα τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια σου κατά το βάδισμα σου και σέταρέ τo με mules στον ίδιο χρωματικό τόνο για να δημιουργήσεις μια ενιαία σιλουέτα και να δημιουργήσεις την εικόνα μια ψιλόλιγνης φιγούρας. 

FlatMules με Σορτς 

Όποιο στυλ σορτς και αν προτιμάς, λινό, τζιν, μεταξωτό ή δερμάτινο, τα mules μπορούν να δέσουν μοναδικά με αυτό και να το αναδείξουν. Μπορεί να θεωρείς ότι μόνο τα mules με τακούνι θα είναι κολακευτικά σε συνδυασμό με τα σορτς, ωστόσο αξίζει να τολμήσεις να δοκιμάσεις mules μυτερή μύτη. Θα διαπιστώσεις πόσο λανθασμένη ήταν η άποψή σου! 

Mules με Ολόσωμη Φόρμα 

Για τις πρωινές ή νυχτερινές εξόδους σου που θέλεις να βρεις ένα εντυπωσιακό outfit στην στιγμή, μια ολόσωμη φόρμα είναι η επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια. Προτίμησε μια μονόχρωμη ολόσωμη φόρμα και συνδύασε την με τα αγαπημένα σου mules. Για τις day-to-night εμφανίζεις, συμβουλή μας είναι να κινηθείς σε φλατmules, ενώ για εντυπωσιακά βραδινά looks τα mules με λεπτό τακούνι θα σε κάνουν να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments