Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πως να επιλέξετε τα σωστά εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με...

Πως να επιλέξετε τα σωστά εσώρουχα για του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με το σωματότυπο σας

0
Dodekanisos

Η μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τα τολμηρά εσώρουχα έχουν την τιμητική τους. Παραδοσιακά το χρώμα το Αγίου Βαλεντίνου πρεσβεύει το κόκκινο αλλά και το μαύρο σε πιο ιδιαίτερες στιγμές. Αν είσαι γυναίκα και θέλεις να του χαρίσεις μία αξέχαστη βραδιά που θα τη θυμάται για πάντα ή αν είσαι άντρας και θες να την εντυπωσιάσεις με το γούστο σου στα γυναικεία εσώρουχα, τότε σου έχουμε τη λύση για να επιλέξεις τα κατάλληλα σύμφωνα με τον κάθε σωματότυπο.

Νυχτικά ή Lingerie φορέματα

Αν τα πολύ αποκαλυπτικά εσώρουχα δεν είναι το φόρτε σου, μπορείς να επιλέξεις ένα σέξι νυχτικό ή Lingerie φόρεμα που αφενός προσδίδουν ένα πιο ρομαντικό στιλ και αφετέρου τονίζουν υπέροχα τη μέση και το μεγάλο στήθος. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κοντά, μίντι ή μάξι και ανάμεσα σε δαντελωτά ή σατέν.

Εσώρουχο κορμάκι

Εδώ η κατάσταση ζωηρεύει. Ένα κορμάκι μπορεί να είναι πολύ σέξυ και συνάμα πολύ ρομαντικό αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους καθώς τονίζει και το μικρό αλλά και το μεγάλο στήθος, ενώ κάνει τις καμπύλες να φαίνονται ζουμερές και καλύπτει μικρές ατέλειες που μας ενοχλούν. Συνδιάστε το με ψηλές μπότες ή κάλτσες για πιπεράτες καταστάσεις ή με τακούνια και σατέν ρόμπα για πιο ρομαντική διάθεση.

Babydoll

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και υφάσματα. Τα Babydoll συνήθως είναι δύο κομμάτια αλλά τα συναντάμε και σε μορφή φορέματος. Μπορούν να καλύψουν κάθε σωματότυπο και σίγουρα θα ανεβάσουν τη λίμπιντο στα ύψη. H Ζωή Λάσκαρη, η Μάρθα Καραγιάννη, η Χλόη Λιάσκου, η Ρένα Βλαχοπούλου και πολλές, πολλές άλλες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, ανέκαθεν είχαν αδυναμία στα Babydoll. Δεν είναι λίγες οι ταινίες της δεκαετίας του 60’ που βλέπουμε να εμφανίζονται όλο και περισσότερες ηθοποιοί με τα Babydoll τους.

Κορσέδες

Οι κορσέδες μπορούν να φορεθούν άνετα μέσα από τα ρούχα. Ειδικά αν πρόκειται να φορέσετε ένα στενό φόρεμα θα σας χαρίσουν έντονη μέση και θα τονίσουν τις καμπύλες σας. Συνήθως συνδυάζονται με ζαρτιέρες και με ψηλές κάλτσες για να ολοκληρωθεί το σετ. Είναι ο ορισμός της θηλυκότητας και κολακεύουν πολύ το σώμα. Αν είστε ζουμερή γυναίκα καλό είναι να μην το επιλέξετε γιατί μπορεί να σας πιέζει και να σας προκαλέσει δυσφορία.

Ολόσωμα διχτυωτά εσώρουχα

Αν θέλετε να νιώσετε όπως η Catwoman, ένα ολόσωμο εσώρουχο θα σας βοηθήσει. Αναδεικνύει τα καλλίγραμμα σώματα, ενώ έχει ανοίγραματα σε όλα τα σωστά σημεία. Είναι αρκετά σέξι κομμάτι και κατάλληλο για ειδικές περιστάσεις. Ένα ολόσωμο εσώρουχο μπορεί να ανάψει τα αίματα και να χαρίσει στιγμές πάθους στο ζευγάρι. Απευθύνεται σε τολμηρές γυναίκες που δε φοβούνται να αναδείξουν τη θηλυκότητα τους.

Κλασικά εσώρουχα

Ακόμα και τα κλασικά εσώρουχα έχουν τη χάρη τους. Ένα σετ εσωρούχων που αποτελείται από σουτιέν και βρακάκι, είναι η πιο safe επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά υφάσματα και χρώματα που αναδεικνύουν όλους τους σωματότυπους και βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη. Αν δε θέλετε να τολμήσετε κάτι πιο αισθησιακό, προτιμήστε απλά ή σέξι εσώρουχα και δε θα χάσετε.

Αν αυτό το κείμενο σας βοήθησε να αποφασίσετε τι εσώρουχα θα φορέσετε για του Αγίου Βαλεντίνου, τότε μπείτε στο brandsforless.gr και διαλέξτε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία γυναικείων εσωρούχων που θα κάνουν το ραντεβού σας ακόμη πιο μαγικό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments