Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πώς να επιλέξετε πλυντήριο ρούχων

Πώς να επιλέξετε πλυντήριο ρούχων

0
Dodekanisos

Η αγορά ενός πλυντηρίου ρούχων είναι πολύ σημαντική και αποτελεί ένα είδος επένδυσης είτε προορίζεται για οικιακή χρήση είτε για επαγγελματική, αφού πρόκειται για ένα μηχάνημα που θα χρησιμοποιείτε πολύ και θέλετε να αντέξει για αρκετά χρόνια, να είναι αποτελεσματικό, οικονομικό και εργονομικό. Δείτε όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε πριν αγοράσετε ένα πλυντήριο ρούχων.
1.Κάντε σωστή προετοιμασία
Πριν ξεκινήσετε την έρευνα σας, δείτε τις ανάγκες σας. Θέλετε επαγγελματικό πλυντήριο ή οικιακό; Θέλετε να λειτουργεί με κερματοδέκτη ή να όχι; Με τι συχνότητα θα το χρησιμοποιείτε και πόσα ρούχα θέλετε να πλένετε κάθε φορά; Αν πρόκειται για επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων καλό είναι επίσης να κάνετε μία έρευνα ανταγωνισμού.
2. Φορτίο πλυντηρίου
Πόσα ρούχα θέλετε να χωράει το πλυντήριό σας; Είτε πρόκειται το σπίτι είτε για την επιχείρησή σας, προσφέρονται πολλές επιλογές και υπάρχουν κάδοι χωρητικότητας από 6 μέχρι 36 κιλά! Ειδικά στην περίπτωση που ψάχνετε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, η χωρητικότητα του κάδου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα.
Συγκεκριμένα, αν υπάρχουν μικρές ανάγκες θα επιλέξετε ένα μικρό πλυντήριο 6-9 κιλών, για φορτία μεσαίας ποσότητας όπως για πολυμελείς οικογένειες είναι κατάλληλο ένα μέτριο πλυντήριο 10-19 κιλών (ώστε να μην χρειάζεται να βάζετε πλυντήριο κάθε μέρα) ενώ για μεγάλες ανάγκες όπως ξενοδοχεία ή νοσοκομεία θα σας βολέψει ένα μεγάλο πλυντήριο χωρητικότητας 20kg και πάνω.

3. Κατανάλωση νερού και ρεύματος
Τόσο για λόγους οικονομίας όσο και για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος, είναι σημαντικό να μελετήστε την κατανάλωση νερού του πλυντηρίου που σας ενδιαφέρει πριν το αποκτήσετε. Επιλέξτε ένα σύγχρονο πλυντήριο με μειωμένη κατανάλωση νερού και ρεύματος.
4. Αντοχή στο χρόνο
Τα επαγγελματικά πλυντήρια έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν περισσότερο στο χρόνο αφού υφίστανται μεγαλύτερη χρήση. Συγκεκριμένα τα οικιακά πλυντήρια συνήθως αντέχουν 1-5 κύκλους την εβδομάδα ενώ τα επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων δεν έχουν όριο στη χρήση.
5. Ευκολία στη χρήση
Είτε πρόκειται για οικιακό πλυντήριο είτε για επαγγελματικό σας ενδιαφέρει σίγουρα να είναι εύκολο στη χρήση. Αν ψάχνετε για επαγγελματικό πλυντήριο θέλετε να μπορεί το προσωπικό ή οι πελάτες (αν πρόκειται για αυτο-εξυπηρετούμενο) να το χρησιμοποιούν εύκολα. Αν πρόκειται για οικιακή χρήση είναι εξίσου σημαντικό να είναι απλό και να έχει προγράμματα που σας βολεύουν. Μελετήστε αναλυτικά τα προγράμματα του πλυντηρίου για να δείτε αν σας βολεύει. Διαθέτει γρήγορο πρόγραμμα ή προσαρμόσιμα προγράμματα; Ποιο είναι το πρόγραμμα που σας βολεύει περισσότερο; Το έχει το πλυντήριο που σας ενδιαφέρει;
6. Εγγύηση
Το πλυντήριο ρούχων είναι μία συσκευή που θα την έχετε για πολλά χρόνια. Επιλέξτε ένα μοντέλο με μεγάλη εγγύηση και φροντίστε και εσείς για τη σωστή χρήση και συντήρησή του ώστε να αντέξει όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Ρωτήστε τον προμηθευτή του πλυντηρίου σας πώς να συντηρήσετε καλύτερα το πλυντήριό σας. Χρησιμοποιείτε πάντα καλά απορρυπαντικά και μαλακτικά και καθαρίζετε το πλυντήριό σας τακτικά με σόδα και ξίδι.

Που θα βρείτε επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων για την επιχείρησή σας

Στην KitchenPRO θα βρείτε επαγγελματικά πλυντήρια ρούχων και στεγνωτήρια άριστης ποιότητας που εγγυώνται αποδοτικότητα, υγιεινή και αντοχή στο χρόνο. Επιλέξτε με βάση την αξιοπιστία, επιλέγοντας από τους κορυφαίους κατασκευαστές. Προτείνουμε την Kitchen Pro γιατί έχει πάντα τρομερές προσφορες και γιατί δίνει μεγάλες εκπτώσεις αν αγοράσετε σε πακέτα κάτι που θα ωφελήσει ιδιαίτερα επιχειρήσεις όπως laundry και ξενοδοχεία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments