Πως να αντιμετωπίσω την τριχόπτωση και την αραίωση μαλλιών με επιτυχία;

0

Μεγάλο «πονοκέφαλο» αποτελεί για πολλούς άνδρες, αλλά και γυναίκες, μπροστά στον καθρέφτη τους,η εμφανής αραίωση που παρατηρείται στο τριχωτό της κεφαλής. Η τριχόπτωση, και κατά συνέπεια η αραίωση, οφείλονται σε γενετικούς αλλά και σε ποικίλους παράγοντες, ενώ το άγχος και το στρες της σημερινής εποχής φαίνεται να επηρεάζει και αυτό, σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Πλέον, πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν σε ειδικούς γιατρούς για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Η μεταμόσχευσή μαλλιών είναι η μόνη οριστική λύση, καθώς άλλες φαρμακευτικές κυρίως θεραπείες, δεν λύνουν το πρόβλημα, απλά επιβραδύνουν την τριχόπτωση.

Με τη σύγχρονη μέθοδο FUE, η διαδικασία της μεταμόσχευσης απλοποιείται καθώς γίνεται πλέον άμεσα και αναίμακτα, με τοπική αναισθησία και θεαματικά αποτελέσματα, αρκεί να επιλεχθεί η κατάλληλη και έμπειρη ιατρική ομάδα. Ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της βραβευμένης ως καλύτερης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, AdvancedHairClinics, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξηγεί:

«Στη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, ο γιατρός προσδιορίζει την περιοχή από όπου θα ληφθούν τα τριχοθυλάκια (δότρια) και πραγματοποιεί τοπική αναισθησία. Στη συνέχεια, τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται και τοποθετούνται στη λήπτρια χώρα. Στην AdvancedHairClinics, η τοποθέτηση γίνεται με αυτόματη εισαγωγή των μοσχευμάτων χωρίς υποδοχές, αλλά με τη χρήση ειδικής συσκευής (implanterdevice). Με τον τρόπο αυτό, δεν προκαλούνται τραύματα και ουλές στη λήπτρια χώρα, ενώ η φύτρωση των τριχών είναι πιο φυσική.»

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών μπορείτε πλέον να αποκτήσετε πίσω τη χαμένη νεότητα και ομορφιά, αποκτώντας πλούσια και πυκνά μαλλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αποκατάσταση της αραίωσης μαλλιών μετά από τραύμα ή έγκαυμα καθώς και της αραίωσης στα γένια ή στα φρύδια ενώ το σημαντικότερο είναι ότι τα εξαιρετικά αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Advanced Hair Clinics

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040