«Πως δεν ντρέπεστε; Θα έπρεπε να πάτε στη φυλακή!»

0
Dodekanisos

«Θα πρέπει να πάτε φυλακή για αυτό που κάνετε, όχι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή!». Αυτό είπε απευθυνόμενη στην Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν μια νέα ευρωβουλευτής από την Πολωνία. Πρόκειται για την Ewa Zajączkowska-Hernik η οποία έκανε μια σφοδρή επίθεση κατά της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Μεταξύ άλλων, σε μια ομιλία που συζητιέται έντονα, επεσήμανε τα εξής απευθυνόμενη στην ίδια την Φον Ντερ Λάϊεν η οποί καθόταν μερικά μέτρα πιο μακριά:

«Ήρθε η ώρα να σας πει κάποιος απευθείας τι πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαίων για εσάς. Η εκλογή σας ως προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την προηγούμενη θητεία ήταν ένα τεράστιο λάθος και ορισμένοι άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν hangover από αυτή την απόφαση».

«Είστε το πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, η οποία καταστρέφει την ευρωπαϊκή οικονομία και τη γεωργία, η οποία μετατρέπει την Ευρώπη σε οικονομικό υπαίθριο μουσείο. Είστε το πρόσωπο όλης της κλιματικής τρέλας της ΕΕ, η οποία οδηγεί εμάς, τους Ευρωπαίους, να γινόμαστε όλο και πιο φτωχοί».

«Τέλος, είστε το πρόσωπο του συμφώνου μετανάστευσης και σας απευθύνομαι ως γυναίκα σε μια γυναίκα, ως μητέρα σε μια μητέρα. Πώς δεν ντρέπεστε να προωθείτε κάτι σαν ένα σύμφωνο μετανάστευσης που οδηγεί εκατομμύρια γυναίκες και παιδιά στην Ευρώπη να αισθάνονται ανασφαλείς στους δρόμους των πόλεων τους;

Είστε υπεύθυνη για κάθε βιασμό, επίθεση και τραγωδία που προκαλείται από την εισροή λαθρομεταναστών, γιατί είστε αυτή που τους προσκαλεί στην Ευρώπη. Θα πρέπει να πάτε φυλακή για αυτό που κάνετε, όχι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments