Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ PORTO ANGELI RHODES CUP SQUASH OPEN 2018: Απουσίασε η έκπληξη

PORTO ANGELI RHODES CUP SQUASH OPEN 2018: Απουσίασε η έκπληξη

0
Dodekanisos

Οι εκπλήξεις απουσίασαν από τις δυο πρώτες αγωνιστικές ημέρες του τουρνουά PORTO ANGELI RHODES CUP SQUASH OPEN 2018 που διοργανώνει ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου PORTO ANGELI στα Στεγνά Αρχαγγέλου. Όλα τα φαβορί επικράτησαν μετά από πολύ όμορφα παιχνίδια που έγιναν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων τα παρακολούθησαν.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ήταν της Βρετανίδας Beverly Brockway η οποία συμμετείχε στο ανδρικό ταμπλό και αγωνίστηκε κόντρα στον Απόστολο Βανταράκη. Μάλιστα λίγο πριν από το φινάλε είχε το προβάδισμα στο 5ο και τελευταίο σετ με 10 – 6 αλλά τελικά μετά από τέσσερα δικά της match point …κατάφερε να χάσει. Υπενθυμίζουμε ότι η Βρετανίδα ήταν η νικήτρια του Διεθνούς τουρνουά του Sheraton που είχε διοργανωθεί τον περασμένο Ιούνιο και για δεύτερη φορά ήρθε στη Ρόδο τιμώντας έτσι το Ροδιακό Όμιλο Τοιχοσφαίρισης.

Η Βρετανίδα μπορεί να αποκλείστηκε από το ταμπλό των ανδρών όμως προχωράει κανονικά στο ταμπλό των γυναικών όπου μάλιστα θεωρείται και φαβορί για να το κατακτήσει.
Η τελευταία ημέρα του τουρνουά είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή και περιλαμβάνει τις τελικές φάσεις του τουρνουά.

Παρών στην διοργάνωση είναι και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Τοιχοσφαίρισης και μέλος της Επιτροπής Τοιχοσφαίρισης της ΕΦΟΑ, Νίκος Δημητριάδης ο οποίος για μια ακόμα φορά δείχνει την αγάπη του προς τη Ρόδο. Ο ίδιος σε δήλωση που έκανε τόνισε τα ακόλουθα:

«Πρόκειται για μια πολύ ωραία εκδήλωση σε ένα όμορφο ξενοδοχείο και σε ένα γήπεδο Διεθνών Προδιαγραφών WSF. Είναι μια νέα προσπάθεια των παιδιών της Ρόδου που με την εμπειρία που διαθέτουν μπορούν να τη φέρουν και αυτή σε πέρας. Οι συμμετοχές ήταν πολύ καλές. Η Ρόδος είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τα παιδιά του Ροδιακού Ομίλου κάνουν πολύ καλή δουλειά. Η διοίκηση είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Το επόμενο στάδιο που έχουμε να κάνουμε για το squash στην Ελλάδα γενικότερα, είναι να καταφέρουμε να το κάνουμε να πάρει τη θέση που του αξίζει γιατί έχει μείνει λίγο πίσω. Έχουμε ήδη τρία νέα γήπεδα, δυο γήπεδα στα Χανιά και ένα στη Ρόδο και αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό. Στην Ολυμπιάδα των Νέων που γίνεται στην Αργεντινή το squash είναι άθλημα επίδειξης. Ελπίζουμε ότι στην Ολυμπιάδα του Παρισίου το 2024 θα είναι και το squash».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments