Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πολύτιμος βαθμός με δέκα παίκτες για τον ΑΟ Πυλίου

Πολύτιμος βαθμός με δέκα παίκτες για τον ΑΟ Πυλίου

0
φωτο: giafkasports.gr
Dodekanisos

Αν και με δέκα παίκτες από το 65’ λόγω αποβολής του Δρόσου, ο ΑΟ Πυλίου κατάφερε τουλάχιστον να μην χάσει, παίρνοντας ένα σημαντικό βαθμό απέναντι στο Κερατσίνι, σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο στάδιο «Ανταγόρας» της Κω στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το Κερατσίνι άνοιξε το σκορ στο 23’ με Αγγελάκη ο οποίος πλάσαρε από κοντά ( 0 – 1). Στο 27’ ο Εμπουμπά με κοντινό προβολή έκανε το 1 – 1. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29’, ο Μενδρινός έκανε το 1 – 2 μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό 2 – 2 ήρθε στο 78’ όταν ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα και ο Εμπουμπά και πάλι από κοντά κατάφερε να σκοράρει.

Α.Ο ΠΥΛΙΟΥ: Τοπουζλής, Κωνσταντινίδης, Δεληζάνος, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μαργαρίτης (46’ Δρόσος), Μεντής (72’ Συντιχάκης), Χατζησουλεϊμάν, Χατζηφούντας (83’ Πλατέλλας), Φονσέκα (72’ Γεωργιάδης), Εμπουμπά
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Φλώρος, Κοντογιαννάτος, Νταγκουνάκης (73’ Παπαδόπουλος), Αγγελάκης, Βαττής, Μουκίδης, Τσαγκάρης, Ντούνιας, Τραορέ, Μενδρινός, Σαούλιας (88’ Τζανιδάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments