Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πολύτιμο “διπλό” του Αστέρα Παστίδας

Πολύτιμο “διπλό” του Αστέρα Παστίδας

0
Dodekanisos

Με ένα τέρμα που σημείωσε ο Πολυχρόνης στο 30’, ο Αστέρας Παστίδας επικράτησε με 1 – 0 εκτός έδρας της Αθλέτικο Αφάντου σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) και μείωσε έτσι την απόσταση από την πρωτοπόρο Αναγέννηση Έμπωνας στους έξι βαθμούς.

Το «χρυσό» όπως αποδείχθηκε τέρμα επιτεύχθηκε με κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή ωστόσο οι γηπεδούχοι «ακούμπησαν» την ισοφάριση στο 75’ όταν ο Κανέλλος έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να αναπηδήσει στο έδαφος. Όλη η Αθλέτικο «φώναξε» ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, ωστόσο η «βοηθός» Μαρία Αναστασοπούλου έδειξε «παίζεται».

Κατά τα άλλα, έγινε ένα μέτριο παιχνίδι στην επανάληψη, σε αντίθεση με τα πρώτα 45 λεπτά που το θέαμα ήταν καλύτερο και οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Αναστασοπούλου, Ροδίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Πέρος, Μοσχιδιού, Ηλίας, Μοσχούς, Ταντίκης (87’ λ.τ. Μαραγκάκης), Καλογήρου, Σταμούλης (55’ Σ. Σπανός), Κούρτι, Κανέλλος, Λαουδίκος, Γεννημαχλέλης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Γιαννακόπουλος, Αμντουλάϊ (62’ Τομάζος), Αλαβάνος, Μωϋσάκος, Λεωνίδου, Μοσχής, Αυγενικού, Λιαμής (27’ Καλαγρής), Αλιάϊ (89’ Κόρα), Πολυχρφόνης (69’ Στάππας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments