Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πολύ σοβαρός, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Πολύ σοβαρός, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

0
Dodekanisos


H εμφάνιση του Διαγόρα στο AEL FC ARENA ήρθε σαν συνέχεια των προηγούμενων δυο, που τηρουμένων των αναλογιών ήταν εξίσου καλές και από αυτές που σε κάνουν να νιώθεις πως η φετινή ομάδα έχει φτιαχτεί για να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία τους στο πρωτάθλημα “ειδικών συνθηκών” της Super League 2. Αν και είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα, δεδομένου ότι βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, εντούτοις είναι εφικτό να δούμε τα πρώτα δείγματα γραφής και αυτά είναι σίγουρα πολύ ενθαρρυντικά.

Ο Διαγόρας δείχνει μια πολύ συγκροτημένη ομάδα και διαθέτει μια σημαντική αγωνιστική πειθαρχία. Φαίνεται επίσης πολύ δουλεμένη από τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη ο οποίος έχει δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του πάρα πολύ και γενικώς απ’ ότι φαίνεται είναι ένας άνθρωπος που το …ψάχνει. Είναι φανερό πως ασχολείται πολύ σοβαρά με το σύλλογο και θέλει να πάρει από τους ποδοσφαιριστές του το καλύτερο δυνατό.

Ο “γηραιός” έχει δείξει πολύ σημαντικά πράγματα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Και στη μια περίπτωση και στην άλλη είναι ξεκάθαρο πως διαθέτει παίκτες που είναι αυτό που λέμε …μπαρουτοκαπνισμένοι και ικανοί να κάνουν την διαφορά και φυσικά να βοηθήσουν. Αλλά και στο χώρο του κέντρου έχει κατορθώσει να κάνει μια κίνηση …ματ με την απόκτηση του Ντοριβάλ ο οποίος είναι πολύ έμπειρος και φυσικά ξεχωρίζει και μόνο με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Κοντολογίς, ο Διαγόρας δείχνει ότι έχει φτιάξει μια πολύ σοβαρή ομάδα που δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα στο πρωτάθλημα. Και μάλλον, οι αντίπαλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί όταν παίζουν μαζί του. Φυσικά, το ζητούμενο είναι να μπορέσει να έχει και διάρκεια. Σε ένα πρωτάθλημα με πολλούς αγώνες σε κοντινές ημερομηνίες, ίσως τελικά φέτος να είναι το κλειδί ενόψει της πάντα “επικίνδυνης” συνέχειας…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments