Αρχική Παιδικό «Πολύ σωστά έπραξε ο Αλεξίου»

«Πολύ σωστά έπραξε ο Αλεξίου»

0
Dodekanisos

Αυτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ΕΠΣΔ και της Διαιτησίας για το πώς χειρίστηκε τα όσα έγιναν στο Ενωσιακό γήπεδο με το ξέσπασμα της πυρκαγιάς ο διαιτητής Θωμάς Αλεξίου

Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της μέχρι τώρα καριέρας του βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο ο διαιτητής Θωμάς Αλεξίου, κατά την διάρκεια του αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Αρένα και τον Ευκλή Σορωνής. Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αντιλήφθηκε την πυρκαγιά ακριβώς πίσω από την εξέδρα και άμεσα έκανε προσωρινή διακοπή του αγώνα ως όφειλε μιας και ο καπνός για ορισμένα λεπτά ήταν ιδιαίτερα πυκνός και στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν μικρά παιδιά. Ο διαιτητής αποσύρθηκε και περίμενε το σβήσιμο της πυρκαγιάς όπως και έγινε λίγο αργότερα με τη συμβολή της Πυροσβεστικής αλλά και ορισμένων απλών θεατών που ήταν στο σημείο. Η ατμόσφαιρα είχε πλέον καθαρίσει και ο διαιτητής έκρινε ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και την υγεία παικτών και θεατών και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει το παιχνίδι κανονικά, όπως και έγινε.

Παρών στο γήπεδο ήταν και εκπρόσωποι της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, οπότε και έχουν άποψη για όλα όσα έγιναν και τις ενέργειες που έκανε ο διαιτητής, σύμφωνα με τα όσα προστάζουν και οι κανονισμοί. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι στους κόλπους τόσο της Ένωσης όσο και της Διαιτησίας, υπάρχει η εκτίμηση ότι ο διαιτητής έπραξε πολύ σωστά και έκανε αυτό που έπρεπε, λαμβάνοντας υπόψη του όλες τις συνθήκες που επικρατούσαν από την στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά και μέχρι και το σβήσιμο της.

Τι λέει το φύλλο αγώνα
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα αναφέρει ότι ορισμένοι στην εξέδρα άναψαν πυρσούς και λίγο αργότερα είδε πυρκαγιά αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνδέει τους συγκεκριμένους πυρσούς με το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Και αυτό διότι δεν είδε να πετιούνται οι πυρσοί στο χώρο πίσω από την εξέδρα. Από την στιγμή λοιπόν που δεν είχε άποψη, δεν θα μπορούσε να γράψει τίποτα διαφορετικό από τα γεγονότα που είδε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments