Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πολύ καλή παρουσία του Σταυριανάκη στον Άγιο Νικόλαο

Πολύ καλή παρουσία του Σταυριανάκη στον Άγιο Νικόλαο

0
Dodekanisos

Πολύ καλή παρουσία στους αγώνες που έγιναν στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης είχε ο Βασίλης Σταυριανάκης των πιγκουίνων. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Την αρχή για την ομάδα των πιγκουίνων έκανε ο Βασίλης Σταυριανάκης στον τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης με τη συμμετοχή του στην ημερίδα 25αρας πισίνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου. Με τέσσερα ατομικά ρεκόρ και πολλές εμπειρίες θα επιστρέψει στη Ρόδο με σκοπό να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει το τελευταίο διάστημα.

Ο Βασίλης φέτος θα αγωνίζεται με υποσχετική με το σωματείο του Τρίτωνα Ηρακλείου για ένα χρόνο με στόχο να μπορέσει να συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και να πλαισιώσει άλλους τρεις αθλητές σε σκυταλοδρομία της ηλικίας του. Η διοίκηση και το επιστημονικό και προπονητικό επιτελείο της ομάδας συγχαίρει τον αθλητή μας για την επίδοση του και την πολυ καλή του παρουσία στους αγώνες .!!

Πλούσια θα είναι η αγωνιστική χρονιά και για όλα τα υπόλοιπα μέλη της αγωνιστικής και προαγωνιστικης μας ομάδας καθώς στοv προγραμματισμό μας έχουνε μπει δύο επιπλέον αγώνες σε σχέση με την περσινή χρόνια. Η αρχή θα γίνει με το Christmas Cup στην Πάτρα και για τις 2 κατηγορίες, στην συνέχεια ο στόχος μας είναι μία ημερίδα ορίων τον Φεβρουάριο στην περιφέρεια για την αγωνιστική μας ομάδα και για τα προαγωνιστικα μας το χειμερινό πρωτάθλημα το Μάρτιο στην περιφέρεια μας.

Στόχος είναι τα παιδιά σε μία απαιτητική χρόνια με αρκετές αλλαγές από την ομοσπονδία να μπορούν να είναι πολύ πιο έτοιμα και να διεκδικήσουν θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού. Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε τα παιδιά να έχουν ισχυρό κίνητρο και να παρακολουθούν την εξέλιξη της κολύμβησης στις ηλικίες και στις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν.

Η φιλοσοφία της ομάδας μας πάντα είναι να μπορούμε να βοηθάμε όλα τα παιδιά να εκπληρώσουν τα όνειρα τους και να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο στον αθλητισμό παίρνοντας σπουδαίες εμπειρίες. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος θα έχουμε πιο έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα Με σκοπό να βοηθήσουμε όλους τους αθλητές . Η ενισχυμένη επιστημονική μας ομάδα όσο και το παιδαγωγικό μας πρόγραμμα διασφαλίζει ότι όσα παιδιά θέλουν μπορούν να μετέχουν και να παίρνουν θετικά ερεθίσματα από τα προγράμματα των αγωνιστικών και προαγωνιστικων κατηγοριών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Βασίλη:

50 ύπτιο 33.48 Α.Ρ ( προηγ. Επίδ. 34.26 25/7/21)
100 ύπτιο 1.11.32 Α.Ρ ( προγ. επιδ. 1.14.50 25/7/21)
200 ύπτιο 2.36.07
200 ΜΑ 2.43.04″

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments