Πολύ καλή παρουσία της Δωδεκανήσου στο πανελλήνιο κλειστού στίβου

0

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι Δωδεκανήσιοι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε το σαββατοκύριακο στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σχετικό είναι και το ακόλουθο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου:

“Μεγάλες επιδόσεις και πολύ καλές θέσεις πήραν οι Δωδεκανήσιοι αθλητές/αθλήτριες στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλειστού Στίβου που πραγματοποιήθηκα στις 12-13 Φεβρουαρίου 2021 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Συγκεκριμένα:
1ος Πανελληνιονίκης ήταν ο Ντέτσικας Ιωάννης του Α.Ο ΕΜΜ. & ΜΑΙΡ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ στα 400μ Ανδρών με χρόνο 48.13 (προπονητής Μπότσαρης Λευτέρης).
2η Πανελληνιονίκης ήταν η Μαγκούλια Μαρία της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΖΩΝΗ-ΚΑΛΥΜΝΟΥ 2000 στην Σφαιροβολία των Γυναικών με επίδοση 14.55 (προπονητής Μπαρλής Ιωάννης).
4η Πανελληνιονίκης ήταν η Ζενέγια Ελημπιόνα του Α.Ο ΕΜΜ. & ΜΑΙΡ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ στα 60μ εμπ. Γυναικών. με χρόνο 8.88 (προπονητής Μπότσαρης Λευτέρης).
6η Πανελληνιονίκης ήταν η Ζενέγια Λάουρα του Α.Ο ΕΜΜ. & ΜΑΙΡ. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ στα 400μ Γυναικών με επίδοση 57.16 (προπονητής Μπότσαρης Λευτέρης).
Επίσης η Ροδίτισσες αθλήτριες που ανήκουν στον ΓΣ Ηλιούπολης,
Σπανουδάκη Ραφαέλλα αναδείχθηκε 1η Πανελληνιονίκης 2021 στα 60μ με 7.23 επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ (προπονητής Βογιατζάκης Κώστας) και
Μπερν Αλάνα αναδείχθηκε 2η Πανελληνιονίκης 2021 στα 60μ με 7.51.
Το ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ συγχαίρει τους αθλητές/αθλήτριες για τις επιτυχίες που πραγματοποίησαν παρά τα προβλήματα προετοιμασίας που αντιμετώπισαν λόγω των μέτρων του covid 19.
Επίσης συγχαίρει τους προπονητές τους , τα μέλη των ΔΣ των Αθλητικών τους Σωματείων και τους γονείς τους.
Εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια σε όλους τους αθλητές/αθλήτριες όλων των κατηγοριών, συνιστούμε υπομονή και τήρηση των κανόνων ασφαλείας σε όλους τους χώρους που δραστηριοποιούνται”.