Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολυβώτης: Παραμένει πρόεδρος ο Φωτεινής

Πολυβώτης: Παραμένει πρόεδρος ο Φωτεινής

0
polivotis2
Dodekanisos

Ο Στέλιος Φωτεινής παραμένει πρόεδρος στον Πολυβώτη Νισύρου μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε σώμα. Το νέο δ.σ. δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο καθώς μόνο δυο είναι τα καινούργια μέλη. Ο Θρασύβουλος Ορσάρης και ο Γιάννης Σφακιανός. Αναλυτικά, η νέα διοίκηση είναι η εξής:
Πρόεδρος: Στέλιος Φωτεινής
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Χατζηνικόλας
Γραμματέας: Γιάννης Σφακιανός
Ταμίας: Νομικός Σβύνος
Μέλη: Θρασύβουλος Ορσάρης, Γιώργος Περουλής, Στέλιος Κάσδαγλης
Αναπληρωματικά μέλη: Σπύρος Παυλάκης, Μιχάλης Ζαράκης
Ίδιος ο προπονητής
Σε ότι έχει να κάνει με την τεχνική ηγεσία, προπονητής παραμένει ο Γιώργος Ορσάρης, το έργο του οποίου την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο κρίθηκε ικανοποιητικό. Σε ότι έχει να κάνει με τους στόχους, θα είναι και η πάλι η εξασφάλιση της παραμονής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την η Σεπτεμβρίου. Αλλαγές στο ρόστερ δεν αναμένεται να σημειωθούν και θα μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν και πέρσι. Μοναδική εξαίρεση ίσως αποτελέσει ο Βασίλης Χατζηνικόλας ο οποίος ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κρήτη. Είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Εργασίες στο γήπεδο
Κλειστό για δυο με τρεις ημέρες αναμένεται να μείνει το γήπεδο της Νισύρου μέσα στον Σεπτέμβριο. Και αυτό διότι θα συντηρηθούν εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου οι οποίες κρίνονται απαραίτητες. Οι εργασίες αυτές αφορούν στην προσθήκη καουτσούκ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments