Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πολυβώτης επτά αστέρων!

Πολυβώτης επτά αστέρων!

0
polivotis
Dodekanisos
«Φωτιές» πετούσε σήμερα (Δευτέρα) η επίθεση του Πολυβώτη και ιδιαίτερα ο Βασίλης Κετσές, καθώς η ομάδα της Νισύρου επικράτησε με 7-2 στην Κάλαθο του Ταξιάρχη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, με τον επιθετικό της ομάδας να πετυχαίνει πέντε τέρματα στο ματς!
Οι γηπεδούχοι έκαναν το…λάθος να προηγηθούν στο 5’ με τον Γαλάτση, αφού στη συνέχεια ο Πολυβώτης ήταν καταιγιστικός. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κετσές ισοφάρισε, ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2. στο 27’ ο επιθετικός των Νισύριων «έγραψε» το 1-3, ενώ στο 40’ ο Β. Χατζηνικόλας σημείωσε το 1-4.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν έριξαν τον ρυθμό τους με τον Κετσέ να πετυχαίνει το τέταρτο του τέρμα για το 1-5. Ο Ταξιάρχης μείωσε στο 60’ σε 2-5 με τον Σακκά, όμως ο Κετσές ήταν πραγματικά ασταμάτητος, αφού στο 68’ έκανε το 2-6. Το τελικό 2-7 πέτυχε ο Πειμανίδης στο 75ο λεπτό.
Διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Κακάνης, Καραγιάννης).
Ταξιάρχης: Αγγελής, Χατζηκώστας, Πέππας Κατιχίκης (70’ Γερακούδης),, Μακρής, Γιαννούρης, Γκανιάτσος (60’ Βάτσης), Μπάκας, Γαλάτσης, Σκουρλής, Σακκάς
Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης, Κάκιας, Χαρίτος, Κλάδης (46’ Πειμανίδης), Χαρτοφύλλης Π (60’ Καζάντης)., Φωτεινής, Δερμιτζάκης, Χασαπλαδάκης, Β. Χατζηνικόλας, Β. Χατζηνικόλας, Κετσές
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments