Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμος βαθμός για τη Δόξα

Πολύτιμος βαθμός για τη Δόξα

0
9
Dodekanisos

Σε ένα ματς που ο Δίκαιος ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη του διάρκεια δεν κατάφερε να κερδίσε, έμεινε στο 1-1 με την Δόξα Ψίνθου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και παρέμεινε έτσι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Εικόνα
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας ότι θέλουν απ’ την αρχή να βάλουν τις βάσεις για τη νίκη και κατάφεραν μόλις στο 15ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Μουνούχο μετά από εκτέλεση φάουλ του Φυτά.

Μέχρι το 30ο λεπτό οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για άλλα τέρματα αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Τόππο με τους φιλοξενούμενους να ισορρροπούν και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Οχτάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δίκαιος μπήκε αποφασισμένος να «κλειδώσει» τη νίκη και δημιούργησε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία, ωστόσο πότε ο Τόππος πότε η αστοχία των γηπεδούχων δεν τους επέτρεψε να τελειώσουν το ματς και το πλήρωσαν στο 73ο λεπτό όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Τσοπάνογλου με σουτ απ’ τα όρια της περιοχής έφερε το ματς στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος για τη νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Τόππο μάλιστα να κάνει την απόκρουση του αγώνα στις καθυστερήσεις σε διαγώνιο σουτ του Χατζησουλεϊμάν και να κρατάει το «Χ» για την ομάδα του.

Κορυφαίοι
Καλύτερος του ματς ο Τόππος από πλευράς Ψίνθου με άξιους συμπαραστάτες τους Βασίλη Ορφανό και Τσοπάνογλου. Κεφαλιανός Ι., Μακρής και Οικονόμου ξεχώρισαν απ’ τον Δίκαιο.

Διαιτησία
Καλή η διαιτησία του Δημαράκη με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα στην φάση της αποβολής του Μπαρμπαντώνη Χ. αφού υποστηρίζουν ότι προηγήθηκε χτύπημα εκτός φάσης απ’ τον Κεφαλιανό Ι. Χωρίς πρόβλημα οι Μαρίνος και Πατσιαούρας.

Οι συνθέσεις
Α.Ο Δικαίου: Γιακούμαρος, Κοσσάρης, Κεφαλιανός Ι., Θεοδώρου, Μακρής, Σαμαράς (70′ Τριμμάτης), Χατζησουλειμάν, Οικονόμου, Καραγιάννης (46′ Κουρζής), Φυτάς (76′ Δρόσος), Μουνούχος.

Δόξα Ψίνθου: Τόππος, Ορφανός Χ. (7′ Μπαρμπαντώνης Χ.), Στελλάς, Μπατέστας (76′ Κιλασίν), Κυριαζής, Μπαρμπαντώνης Ι., Ορφανός Δ., Ορφανός Β., Τσοπάνογλου, Τσούλλος (63′ Στελλάς Π.), Οχτάρας.

Το φιλμ του αγώνα:

5′ Απευθειάς εκτέλεση φάουλ του Φυτά, έδιωξε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Τόππος.

6′ Εκτέλεση κόρνερ του Χατζησουλειμάν από τα αριστερά, ο Θεοδώρου πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι με την μπάλα να περνάει άουτ.

15′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση φάουλ του Φυτά από τα δεξιά, ο Μουνούχος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

17′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακρή, ο Τόππος απόκρουσε στην δεξιά του γωνία στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

33′ Ο Γιακούμαρος βγήκε γρήγορα να απομακρύνει εκτός περιοχής, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Θεοδώρου να την προλαβαίνει να την στέλνει κόρνερ πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

40′ Ο Ορφανός Β. έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, ο Οχτάρας με προβολή προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Θεοδώρου να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Ημίχρονο
50′ Ωραία ενέργεια και σουτ του Οικονόμου, έδιωξε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Τόππος.

58′ Εκτέλεση φάουλ του Κεφαλιανού Ι. από τα αριστερά, ο Φυτάς βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

61′ Ο Ορφανός Β. μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με την κεφαλιά του Μπαρμπαντώνη Χ. να περνάει λίγο άουτ.

63′ Σουτ του Μακρή από τα όρια της περιοχής, έδιωξε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Τόππος.

64′ Ο Χατζησουλειμάν εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Κεφαλιανός Ι. πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Φυτάς από κοντά με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

73′ ΓΚΟΛ!! Λάθος στην άμυνα του Α.Ο Δικαίου, ο Τσοπάνογλου έγινε κάτοχος της μπάλας και από τα όρια της περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γιακούμαρου για το 1-1.

85′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπαρμπαντώνη Χ. Με δέκα παίχτες συνεχίζει η Δόξα Ψίνθου η οποία διαμαρτύρεται ότι προηγήθηκε χτύπημα εκτός φάσης από τον Κεφαλιανό Ι.

90′ Βαθιά μπαλιά του Κεφαλιανού Ι. η μπάλα κατέληξε στον Χατζησουλειμάν ο οποίος έκανε το σουτ από δεξιά, με τον Τόππο να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

www.giafkasports.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments