Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμο τρίποντο

Πολύτιμο τρίποντο

0
iraklis_aera
Dodekanisos
O ΑΕΡΑ ήταν ο νικητής του εξ αναβολής παιχνιδιού της 19ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας, που διεξήχθη στ’ Αφάντου, καθώς επικράτησε του Ηρακλή Μαριτσών με 2-1 και πλησίασε και πάλι τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με πάθος για τη νίκη, με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο, βάσει της εικόνας τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το πρώτο μέρος πάντως ήταν «φτωχό» από φάσεις και ευκαιρίες για τους δύο αντιπάλους, με τον ΑΕΡΑ να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κοσμά. Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε με πιο γρήγορο ρυθμό, που προήλθε από την ανάγκη των δύο ομάδων για νίκη. Στο 50’ ο Λυριστής με δυνατό σουτ και αφού απέκρουσε ο Κοσμάς στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, «έγραψε» το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 70ο λεπτό, με τον Χειμωνέτο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη σέντρα του Καστρουνή. Το τελικό 2-1 σημείωσε στο 82’ ο Μοσχής με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Στο 80’ ο διαιτητής κ. Κυρίτσης απέβαλλε από τον πάγκο του ΑΕΡΑ, τον κ. Τριανταφύλλα, τον Γ. Κοιλιά, αλλά και τον Α. Γιώργου για εξύβριση προς το πρόσωπο του. Βοηθοί του ήταν οι κ. Λάμπρου και Ωραιόπουλος.
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Λατσιός (70’ Ι. Γιώργου), Καλογήρου, Ηλιακίδης, Κατσαρής, Σαμαράς, Α. Γιώργου (77’ Νικολής), Μοσχής, Λυριστής, Στεργαλάς, Κυριαζής (86’ Διακάκης)
Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς, Λορέντζος, Παπακωνσταντής, Τσούφιος, Κωστάκης (80’ Σ. Γιακουμάρος), Κρομμύδας, Μπιλιάς, Καστρουνής, Αθανασίου, Μαυρής (60’ Μακρής), Ρ. Γιακουμάρος (25’ Κ. Χειμωνέτος)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments