Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πολύτιμο «τρίποντο» του Πολυβώτη

Πολύτιμο «τρίποντο» του Πολυβώτη

0
polivotis
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πολυβώτης Νισύρου ο οποίος επικράτησε μέσα στη Θολό του Δαμάγητου με 1 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος). Οι Νισύριοι πέτυχαν ένα πολύτιμο «τρίποντο» και πήραν μια βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν μέτριο σε όλη του τη διάρκεια και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 15’ ο Β. Κ. Χατζηνικολάου με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Μοναδικό μελανό σημείο της αναμέτρησης, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων Κανατά ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο ποδοσφαιριστής χτύπησε στη γάμπα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Αχιολάς, Σαρρής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Κοντογιάννης, Γιαννακάκης, Νικολίκου, Στρατής, Ντελάκης, Τσίγκριλας, Παπαγεωργίου, Πασσάλης, Σαλπιγγίδης (46’ Γαζής, 68’ Μεμά), Γρηγοριάδης, Κανατάς (26’ λ.τ. Παγκράτης)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Παπαδάκης, Χαρτοφύλλης (65’ Πεϊμανίδης), Καρακωνσταντινός, Κουκοβίνος, Χαρίτος, Σβύνος (93’ Σφακιός), Φωτεινής, Κάκιας (50’ Κάσδαγλης), Β. Δ. Χατζηνικολάου, Β. Κ. Χατζηνικολάου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments