Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πολύτιμο τρίποντο!

Πολύτιμο τρίποντο!

0
euagoras polivotis
Dodekanisos

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Ευαγόρας (μετά την εντός έδρα ήττα από τον Ευκλή με 3-0) καθώς νίκησε με 2-1 τον Πολυβώτη στο Ε.Α.Κ., στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία ωστόσο υστερούσαν πολύ στην τελική προσπάθεια. Το τελευταίο πεντάλεπτο πριν τη λήξη της ανάπαυλας πίεσαν ακόμα περισσότερο και με δύο τέρματα σε διάστημα δυο λεπτών (42΄ , 43΄ ) πήραν το καθαρό προβάδισμα.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλύτερα και να φτάνουν στη μείωση του σκορ στο 52΄. Το τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός έπεσε με τον Πολυβώτη να χάνει τεράστια ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να πάρει τουλάχιστον τον 1 πόντο όταν ο Φωτεινής από θέση τετ α τετ πλάσαρε λίγο άουτ.
Τα γκολ
42΄ Με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ο Χιντά θα ανοίξει το σκορ για το 1-0.
43΄ Κοντινό πλασέ του Μανιά και 2-0.
52΄ Ο Σφακιανός θα δώσει στο Κάκια ο οποίος με ωραία κεφαλιά θα μειώσει το σκορ για την ομάδα του (2-1).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Πατσιόπουλος (Βλάχος, Πλάτσης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μοχαμεντάνι, Πιστόλας (64΄ Βασιλειάδης), Πετράς, Παπαδόπουλος, Τζοβαλίν, Χιντά (64΄ Καμπούρης), Παπαντωνίου (76΄ Κεπέρης), Μανδαλιός, , Μανιάς, Αθανασίου, Τσιτσιρής
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές (65΄ λ.τρ. Φωτιάδης), Μέτζα, Καραγιάννης (69΄ Κάσδαγλης), Αδράκτας, Πατρίκης, Χατζηνικολάου Β.Κ., Σφακιανός, Φωτεινής, Χαρτοφύλλης Ν. (60΄ Καραγιάννης Γ.), Κακιάς, Παπαδάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments