Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πολύτιμη νίκη του Πολυβώτη

Πολύτιμη νίκη του Πολυβώτη

0
polivotis
Dodekanisos
Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από τη Διμυλιά ο Πολυβώτης, επικρατώντας του Ατρόμητου με 3-0, για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, αποτέλεσμα με το οποίο «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις τέσσερις πίσω από τους πρωτοπόρους Ιππότες. Η ομάδα της Νισύρου δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο κόντρα στους γηπεδούχους, όμως στην επανάληψη ανέβασε «στροφές» και έφτασε εύκολα στο 3-0.  Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς πολλές φάσεις και με τους φιλοξενούμενου να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Β. Χατζηνικόλας ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ατρόμητου με σπυτ στο 53’ για το 0-1, ενώ στο 60’ ο Δερμιτζάκης με τον ίδιο τρόπο «έγραψε» το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Κετσές.
Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του κ. Πλακογιάννη (Κασιώτης, Λατσός).
Πολυβώτης: Ορσάρης, Π. Χαρτοφύλλης, Ν. Χαρτοφύλλης, Κάκιας, Δεμριτζάκης, Χασαπλαδάκης, Σφακιανός (30’ Κλάδης), Φωτείνης, Β. Χατζηνικόλας (80’ Πειμανίδης), Ν. Χατζηνικόλας, Κετσές (85’ Μάμμης)
Ατρόμητος Διμυλιάς: Θηριάκης, Πάλλας, Γεωργαμνής Ν., Καρασάββας, Γεωργαντάς Κ., Καντινός, Πετράς, Μαγκίδης (70’ Γεωργαντάς Ν.) Σπύρης (64’ Κασάνης), Αρφαράς, Καραμολέγκος, Μαρουλάκης

{youtube}Sdkl75zBh-k{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments