Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμη νίκη του Απόλλωνα

Πολύτιμη νίκη του Απόλλωνα

0
DSCN0302
Dodekanisos
Πολύτιμη νίκη που του δίνει την ευκαιρία να πατήσει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, πέτυχε ο Απόλλων Καλυθιών που επικράτησε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων του Ευαγόρα με 1 – 0. Οι απολλωνιστές που φάνηκαν πιο δραστήριοι στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Μουτσοντέμι, πέτυχαν ένα πολύτιμο «τρίποντο» σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την υπεροχή όμως οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στην επανάληψη άρχισε να διαφοροποιείται το σκηνικό. Μετά το 0 – 1 έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με τον Ευαγόρα να προσπαθεί πάντως αλλά να μην μπορεί. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι στο 90’ ο Π. Α. Αγγελόπουλος έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν μετά από μπαλιά του Σιαμαντούρα, στόπαρε ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ. Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 68’. Ο Μουτσοντέμι, «έκοψε» τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Καντιμοίρης πάνω στην κίνηση με ένα ωραίο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα (0 – 1).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Δατσέρης, Τσιώνης, Σ. Χατζηνικόλας, Παναγιώτου, Π. Σ. Αγγελόπουλος, Αλαφάκης (87’ Π. Χατζηνικόλας), Αποστολόπουλος, Τσομάνι, Π.Α Αγγελόπουλος, Σιαμαντούρας, Κώστας (79’ Φράγκος)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Πλύγκος, Κίτσος (89’ Φυλακούρης), Σταυρής, Δημητράς (57’ Μουτσοντέμι), Συμεωνίδης, Δεληγιάννης (65’ Ορφανός), Αρχοντούλης, Καντιμοίρης, Μαυρομούστακος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments