Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πολύτιμη νίκη της Θύελλας (pics)

Πολύτιμη νίκη της Θύελλας (pics)

0
thiella omonoia1
Dodekanisos

Ανταπόκριση Γιάννης Αρνάς

Πολύτιμη νίκη με σκορ 2 – 1 σε βάρος της Ομόνοιας Γενναδίου στο γήπεδο της Λίνδου πέτυχε σήμερα η Θύελλα Πυλώνας και παρέμεινε «ζωντανή» στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν πιο πολύ τη νίκη από τους φιλοξενούμενους και τελικά κατάφεραν να την πάρουν έστω και αν δέχθηκαν την ισοφάριση πέντε λεπτά πριν από το φινάλε της αναμέτρησης. Οι της Θύελλας ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Από το 15’ και μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν ωστόσο έως και τη λήξη του ημιχρόνου δεν έγινε κάτι σημαντικό και το παιχνίδι ήταν μέτριο. Στην επανάληψη οι παίκτες της Θύελλας πήραν και πάλι τα σκήπτρα του αγώνα και έκλεισαν την Ομόνοια δημιουργώντας πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Δεν μπόρεσαν να τις μετατρέψουν σε γκολ όμως, κάτι το οποίο παραλίγο να το πληρώσουν με την ισοφάριση που δέχθηκαν στο 85’. Παρόλα αυτά, δεν το έβαλαν κάτω και έχοντας τα ψυχικά αποθέματα, αναζήτησαν άμεσα το δεύτερο γκολ το οποίο και τελικά πέτυχαν λίγο αργότερα.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ ο Μπολομπάνι έκανε ένα πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κρητικού.
Στο 13’ ο Αϊβάζης με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι κάνοντας το 1 – 0.
Στο 50’ ο Νιάγκ πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Κρητικός έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε.
Στο 55’ ο ίδιος παίκτης έκανε ένα σουτ από το ύψος τη ςπεριοχής και πάλι έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε ο Κρητικός
Στο 65’ από κόρνερ του Μπολομπάνι, ο Λαδικός έκανε σουτ πάνω στην κίνηση αλλά ο Κρητικός για μια ακόμα φορά λειτούργησε πολύ καλά και απόκρουσε δύσκολα.
Στο 70’ ο Νιάγκ από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ αλλά ο Κρητικός απόκρουσε σε κόρνερ.
Στο 80’ από κάθετη του Μπολομπάνι, ο Αϊβάζης από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο Κρητικός έδιωξε αυτή τη φορά με τα πόδια σωτήρια.
Στο 85’ από σέντρα του Κ. Α. Χατζηκώστα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λάμπη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Καρασάββας κάνοντας το 1 – 1.
Στο 88’ ο Αϊβάζης σέντραρε από τα δεξιά, ο Νιάγκ πήγε να κάνει την κεφαλιά και ο Παρδαλός τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι και ο Αϊβάζης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Καλύτεροι από τη Θύελλα οι Αϊβάζης, Νιάγκ, Καραμαρίας, Μπολομπάνι. Από την Ομόνοια άρεσαν οι Μ. Κρητικός, Κ.Α. Χατζηκώστας και Ι. Κρητικός
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Στέργος Γιακουμάκης, Γιώργος Μαυρουδής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Καραμαρίας, Χαμιτάϊ, Λάμπης, Μπολομπάνι (89’ Λεβέντης), Βασιλάκης, Μπούλαρι (92’ Κούτρης), Σαρίδης, Αϊβάζης, Νιάγκ, Λαδικό (77’ Κανλής)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ι. Κρητικός, Κλημαντής, Κ. Γ. Χατζηκώστας (40’ λ.τ. Παρδαλός), Ι. Πιζήμολας (77’ Διαμαντής), Σκ. Μπαϊράμης, Κ. Α. Χατζηκώστας, Ι. Μπαϊράμης, Χρυσαφίνης, Καρασάββας, Καπιώτης (70’ λ.τ. Ανανιάδης), Μ. Κρητικός

Στις δυο φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα δυο πέναλτι. Η πρώτη είναι η στιγμή που η Ομόνοια ισοφαρίζει σε 1 – 1 και η δεύτερη είναι το 2 – 1 για τη Θύελλα λίγο αργότερα.
thiella omonoia2thiella omonoia3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments