Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμη νίκη για τον Ποσειδώνα!

Πολύτιμη νίκη για τον Ποσειδώνα!

0
poseidonas endekada
Dodekanisos

Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε στο γήπεδο του Βατίου, ο νεοφώτιστος Ποσειδώνας Καρπάθου καθώς επικράτησε του τοπικού Διαγόρα με 1-0, με τέρμα που σημείωσε στο 90΄ ο Μανώλης Σπανός.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με καλύτερη ευκαιρία τους την κοντινή κεφαλιά του Τομάζου στο 26΄ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γαλάνη. Από την άλλη οι Καρπάθιοι έπαιζαν με αντεπιθέσεις και πολύ προσοχή στην άμυνά τους κρατώντας το 0-0 μέχρι την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά ανέβασε στροφές δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία έλειπε από το ματς. Τελικά στο 90΄ ο Σπανός Μ. με σουτ πέτυχε με σουτ το γκολ χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς ( Σπάρταλης, Καραγιάννης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Τύρέλης, Καραγιάννης (78΄ Καπουράνι), Ζερβός, Έλληνας, Αδάμος, Μοσχής,Πρέτση, Κατσαρής, Χατζησάββας (75΄ Λαζίδης), Παπούρδανος (68΄ Τριανταφυλλίδης), Τομάζος
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Σπυριδάκης, Καζηλιέρης, Σπανός Γ., Κούτολο, Μαντινάος, Φράγκος (80΄ Καουκάκης), Τσιαβέλης, Βασιλειώτης, Τσιπιζίδης, Σπανός Μ. (90΄ Τσάμης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments