Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πολύ κόσμος στο ρεβεγιόν του Ποσειδώνα

Πολύ κόσμος στο ρεβεγιόν του Ποσειδώνα

0
poseidonas revegion
Dodekanisos

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοχρονιάτικη χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο ποδοσφαιρικός εκπρόσωπος της Καρπάθου, Α.Σ.Κ. «Ποσειδών».

Περισσότερα από 350 άτομα, φίλοι και μέλη του Ποσειδώνα, γέμισαν ασφυκτικά το Μέγαρο Πηγαδίων από νωρίς την παραμονή της πρωτοχρονιάς και απόλαυσαν τα εδέσματα που είχαν ετοιμάσει οι Θανάσης Διάκος και Νίκος Πρωτόπαπας, ενώ το κέφι άναψε για τα καλά αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου με τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της νέας χρονιάς με τις μουσικές των Βασίλη Μουστακάκη, Μηνά Καμαράτου, Μάνου Γεραπετρίτη και Ηλία Οθείτη.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο εκπρόσωπος τύπου του συλλόγου Γιώργος Σπανομανώλης, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο για τη νέα χρονιά με κυριότερο την υλοποίηση του μεγάλου ονείρου των «κυανέρυθρων» που δεν είναι άλλο από την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Γήπεδο Πηγαδίων.

Επίσης τον λόγο πήρε και ο δήμαρχος Καρπάθου Μιχάλης Χανιώτης ο οποίος αφού ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή και αγαθή χρονιά, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποσειδώνα και προσωπικά τον πρόεδρο Γιάννη Βιτώρη και τον Επικεφαλής του προπονητικού τμήματος ποδοσφαίρου Γιάννη Καραμηνά ενώ δίχως να μασάει τα λόγια του ο πρώτος άνδρας του νησιού, ξεκαθάρισε πως θα δώσει όσους αγώνες χρειαστούν για να πραγματοποιηθεί η ολοκλήρωση του Γηπέδου των Πηγαδίων.

Το Δ.Σ. του Α.Σ. Καρπάθου Ποσειδών, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχημένη αυτή βραδιά.

Τους χορηγούς της εκδήλωσης που πρόσφεραν απλόχερα όσα χρειάστηκαν για την πραγματοποίηση του Πρωτοχρονιάτικου Ρεβεγιόν.

Την οικογένεια ΛΟΥΛΟΥΔΗ που και σε αυτή την εκδήλωση βρέθηκε δίπλα, αρωγός και υποστηρικτής του Ποσειδώνα Καρπάθου, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση που θέλει την συγκεκριμένη οικογένεια να ενισχύει το σύλλογο όποτε και αν τους ζητηθεί. Παύλο, Χρήστο, Μανώλη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Την οικογένεια Αθανασίου και τον Ηλία Βραδαούλη για τις ξεχωριστές και σημαντικές προσφορές τους.

Τον σεφ της εκδήλωσης Θανάση Διάκο και τον φίλο του συλλόγου Νίκο Πρωτόποαπα που αφιλοκερδώς ανέλαβαν την προετοιμασία των εδεσμάτων και του φαγητού εργαζόμενοι από το πρωί της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Τον Αργύρη Τσουκάλη για την σημαντική βοήθεια του που την πρσφέρει απλόχερα στο σύλλογο όποτε του ζητηθεί.

Τον κόσμο της Καρπάθου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και γέμισε το Μέγαρο Πηγαδίων ασφυκτικά, στηρίζοντας τον σύλλογο και την ομάδα του νησιού και αναγκάζοντας τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της διοίκησης να παραχωρήσουν ακόμα και τις θέσεις τους, αφού τα 350 καθίσματα αποδείχθηκαν λίγα για να χωρέσουν την αγάπη των Καρπάθιων για τον σύλλογο της καρδιάς τους.

Η επιτυχία της βραδιάς και η απαίτηση του κόσμου «αναγκάζει» λοιπόν τον Ποσειδώνα να ανανεώσει από τώρα το ραντεβού για του χρόνου την ίδια μέρα.

Σας ευχαριστούμε γιατί για ακόμα μια φορά κάνατε πράξη το σύνθημα μας

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΕΝΑ ΝΗΣΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Καλή Χρονιά.

πηγή: http://www.askposidon.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments