Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πολύ δουλειά και το κεφάλι κάτω!»

«Πολύ δουλειά και το κεφάλι κάτω!»

0
orfanidis nikos
Dodekanisos

Με πολύ δουλειά και προσήλωση στους στόχους, όπως κάνει τώρα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει ο Φοίβος. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις που παραχώρησε στην news12 sports ο αρχηγός του συλλόγου Νίκος Ορφανίδης. Ο έμπειρος παίκτης μίλησε μεταξύ άλλων και για τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα Γιώργο Γαλάνη τον οποίο έχρισε και MVP της μεταξύ τους αναμέτρησης το περασμένο Σάββατο. Λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι από τους κορυφαίους της κατηγορίας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.
«Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ποσειδώνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά αλλά ο αντίπαλος μας έπαιζε κλειστά και αυτό μας δυσκόλεψε. Πετύχαμε γκολ σε πολύ καλή στιγμή, το οποίο μας έδωσε πνοή παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Βρήκαμε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα, τον Γιώργο Γαλάνη και πιστεύω ότι ήταν ο MVP του παιχνιδιού, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έκανε ένα λάθος και δέχτηκε γκολ. Απέκρουσε πολλά και μάλιστα και εξ επαφής, του αξίζουν συγχαρητήρια για τις αποκρούσεις του, αν και μου στέρησε και άλλα γκολ(γέλια). Μπράβο του και πρέπει να νοιώθει καλά. Είναι ωραίο να βλέπουμε τέτοιους τερματοφύλακες να αγωνίζονται στο τοπικό. Ίσως να είναι από τους καλύτερους.
Θεωρώ ότι το «ευ αγωνίζεσθαι» στα γήπεδα είναι αυτονόητο και νομίζω είναι καλό να λειτουργούμε έτσι, να δίνουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους είτε χάνει η ομάδα μας είτε κερδίζει. Οι μεγαλύτεροι να το δείχνουμε για να μαθαίνουν και τα μικρά παιδιά.
Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το δείχνουμε, χωρίς να κυνηγάμε το πρωτάθλημα. Δουλειά και το κεφάλι κάτω. Καλή συνέχεια στον Ποσειδώνα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments