Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πολλές οι συμμετοχές ενόψει Μαραθωνίου

Πολλές οι συμμετοχές ενόψει Μαραθωνίου

0
Dodekanisos

Πολλές είναι οι ομαδικές συμμετοχές που έχουν σταλεί στην Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου της Ρόδου, που θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου 2018.

Μεταξύ των ομάδων που θα πάρουν μέρος είναι: Ελληνική Αστυνομία, MetroRunnning Team(216 άτομα), Κώοι δρομείς, Απόλλων Τριάθλου, Τελμησσός Νέας Μάκρης, AdidasRunnersAthens, 1ο Λύκειο Ρόδου, Σ.Δ.Υ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ), SheratonRhodesteam, ενώ αναμένονται και πολλές άλλες.

Η Ελληνική Αστυνομία «τρέχει» στη Ρόδου!

Μεταξύ των ομάδων που θα πάρουν μέρος στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου είναι η «HellenicPoliceRunnningTeam» που θα αποτελείται από 40 δρομείς, αξιωματικούς και αστυνομικούς υπαλλήλους!

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τη συμμετοχή της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τον περασμένο Νοέμβριο, τώρα θα πάρει μέρος και στο Μαραθώνιο της Ρόδου, με επικεφαλής τον Υποστράτηγο Εμμανουήλ Πλουμή.

Ο κ. Πλουμής συνέλαβε την ιδέα του «HellenicPoliceRunningTeam » το 2011, όταν συμμετείχε στα μέτρα τάξης του Μαραθωνίου της Αθήνας, ως υπεύθυνος εγκατάστασης στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, οπότε και έγινε μάρτυρας του κλίματος ενθουσιασμού και ικανοποίησης, που επικρατούσε στον τερματισμό, τόσο μεταξύ των συμμετεχόντων, όσο και στο πλήθος. Ο ίδιος φανατικός δρομέας, πρότεινε το εγχείρημα του «HellenicPoliceRunningTeam» για το 2017, στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος, η οποία και το αγκάλιασε, κρίνοντας πως θα ήταν ωφέλιμο για την Ελληνική Αστυνομία και εξυπηρετεί την εξωστρέφεια προς τη κοινωνία, που τη χαρακτηρίζει. Ετσι μετά την Αθήνα, οι Έλληνες Αστυνομικοί θα τρέξουν και στη Ρόδο, στις 29 Απριλίου!

Οι εγγραφές για το Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, αλλά και τους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ. και 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων συνεχίζονται στο www.rhodesmarathon.gr. Εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής (09.00-13.00) και στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου στην οδό Βύρωνος 1.

Χρυσός χορηγός του Μαραθωνίου Ρόδου είναι και φέτος η Adidas μέσω του τοπικού της κατάστηματοςAdidasRhodes και ονομαστικός χορηγός του αγώνα των 5 χλμ. ο όμιλος Η Hotelscollection. Επίσης, η AegeanAirlines είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών του Μαραθωνίου Ρόδου και προσφέρει ειδικές τιμές σε γκρουπ άνω των 10 ατόμων, ενώ η BlueStarFerries που είναι επίσημος χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών, παρέχει 50% έκπτωση στους επιβάτες και 30% στα οχήματα που θα ταξιδέψουν με τα πλοία της για τη Ρόδο, από τον Πειραιά, την Κω, την Κάλυμνο, τη Λέρο και τη Σύρο.

 

Επίσης στην ανανεωμένη ιστοσελίδα rhodesmarathon.gr μπορείτε να βρείτε σπουδαίες προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις για τη διαμονή στη Ρόδο, μέσω των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με το Μαραθώνιο, όπως το SheratonRhodesResort που στηρίζει τον Διεθνή Μαραθώνιο ως βασικός χορηγός φιλοξενίας. Αργυρός χορηγός είναι ο ΔΕΔΗΕ και χορηγός εθελοντισμού τα ξενοδοχεία Atrium. Χορηγός Επικοινωνίας του 5ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου είναι η Nova.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία κρατήσεων , επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα στο τηλέφωνο 2241030145 (09.00-13:00) ή στείλτε μήνυμα στο info@rhodesmarathon.gr

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, τον ΔΟΠΑΡ του Δήμου Ρόδου, καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου. Γίνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και έχει συμπεριληφθεί και στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για συμμετοχές:

https://rhodesmarathon.gr

Facebook:  https://www.facebook.com/roads2rhodes

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

Instagram: https://www.instagram.com/roadstorhodes

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241030145 (καθημερινές 09.00-13.00)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments