Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολλές δοκιμές στην Κρεμαστή (pics)

Πολλές δοκιμές στην Κρεμαστή (pics)

0
DSC09898
Dodekanisos

Με γκολ του Αναγνώστου το οποίο σημειώθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης ο Φοίβος επικράτησε με σκορ 1-0 του Διαγόρα Βατίου στο γήπεδο της Κρεμαστής. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Φοίβο να έχει την κατοχή, την οποία όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0. Με την σέντρα του δευτέρου μέρους η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν στο 70’ ο Καπουράνι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ματακάκη ενώ ο Φόιβος δεν σημάδεψε σωστά από τα έντεκα μέτρα καθώς ο Καραγεωργίου νικήθηκε από τον Μαυρουδή. Το γκολ της νίκης ήρθε για τον Φοίβο στο τελευταίο λεπτό με σούτ του Αναγνώστου μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Βλάχος με βοηθούς (Βούλγαρη, Δημητριάδη).
ΦΟΙΒΟΣ: Tόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ. Φελεγκάκης, Ζαχαριάς, Ντόστι, Αξιώτης, Καραγεωργίου, Μοντεσάντος, Ορφανίδης Ν. Καραγιάννης. (Έπαιξαν και οι Ματακάκης, Αναγνώστου, Παλάζης, Γεωργαλλής, Τραπουζάνης και Παϊζάνος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζωάννου Μ, Αδάμος, Διακοηλίας, Ζερβός, Παπαστεφάνου, Κατσαρής, Χατζησάββας, Τομάζος, Παπουρδάνος, Πρέτσι. (‘Επαιξαν και Ζωάννου Λ. Μαυρουδής, Καραγιάννης, Χατζημανώλης, Χατζηκώστας, Λαζίδης, Καπουράνι και Τριανταφυλλίδης)

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/filika/foivos_vati] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments