Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πολλές απουσίες στον Διαγόρα

Πολλές απουσίες στον Διαγόρα

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos

Ομολογουμένως ήταν δύσκολη η αποστολή του Διαγόρα στην Κρήτη. Η ήττα με 2-0 δεν αντικατοπτρίζει στην εικόνα του αγώνα, καθώς η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη είχε την ευκαιρία να προηγηθεί από το α΄μερος, αλλά και πριν ο Νίκος Αναστόπουλος κάνει πιο επιθετική την ομάδα του και φτάσει νωρίς στο β΄μερος στο άνοιγμα του σκορ.
Ο ΟΦΗ προκάλεσε πολλές δυσκολίες στον Διαγόρα, παρά το γεγονός πώς και οι κυανερυθροι λειτούργησαν πολύ καλά σε όλους τους τομείς, αλλά όπως είπε μετά το μάτς κι ο Πέτρος Ρουτζιέρης, δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια. ¨Μετά το δεύτερο γκολ είχαμε καλές στιγμές αλλά και πολύ άγχος ¨ τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας του Διαγόρα.
Ο ΟΦΗ όμως είναι ιστορία…Την Κυριακή έρχεται στην Ρόδο ένας ακόμα δυνατός αντίπαλος , που προέρχεται από την Σούπερ Λίγκα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Πανθρακικός παίρνει σειρά στο Δημ. Στάδιο, κι εκεί ο Διαγόρας πρέπει να δικαιώσει για μια ακόμα φορά, πως διαθέτει απόρθητη έδρα.
Ο κώουτς της ομάδας γύμνασε και σήμερα τους ποδοσφαιριστές του σε δυο γκρουπ, αλλά σημείωσε πολλές απουσίες στο καρνέ του, με τις οποίες θα ασχοληθεί την Τρίτη. Πιο συγκεκριμένα :
-Απουσίασαν με άδεια από την τεχνική ηγεσία και την Διοίκηση, οι Χάρης Ταμπάσης, Στάθης Προβατιδης και Νίκος Πλάτανος που έμειναν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, για να φέρουν τα πράγματα τους εν όψει χειμώνα. Και οι τρεις αναμένεται να είναι σήμερα στην προπόνηση και να ακολουθήσουν κανονικά τους ρυθμούς της ομάδας.
-Οι Νεμάγια Ζλάτκοβιτς και Γιώργος Σαλαμαστράκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και τον δεύτερο να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
-Οι νεαροί που αγωνίσθηκαν με την ομάδα των Νέων  έκαναν αποθεραπεία
-Ο Μαρτσέλο Γκούτμαν μετά τον βαρύ τραυματισμό του, περπάτησε μόνος του και έτρεξε για λίγο
– Ο Κάρλος Μασάρα μπήκε για λίγο σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά αποχώρησε
-Ο Χρήστος Μιχαλάκης έλειψε χθες για να λύσει κάποιο προσωπικό του πρόβλημα ενώ
-Γλύτωσε τα χειρότερα ο Άγγελος Χειμωνεττος που είχε ένα μικρό ατύχημα, αλλά θα είναι σήμερα στην προπόνηση, στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη.
-Αντίθετα με τους πιο πάνω δυο από τους παίκτες που είχαν πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα, οι Ντιέγκο Μαρτινεζ και Σάββας Εξουζίδης, προπονήθηκαν κανονικά, ενώ έθεσαν εαυτόν στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη.
Από το γραφείο τύπου της ΠΑΕ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments