Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες!»

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες!»

0
dogiamas logo
Dodekanisos

Ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδα του απέναντι στο Αστέρα Παστίδας με 2-0 στη Λίνδο, με δηλώσεις στη news12 sports ο προπονητής του Κλεόβουλου Δημήτρης Δογιάμας. Ο έμπειρος τεχνικός μεταξύ άλλων πρόσθεσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να «καθαρίσει» πιο γρήγορα το ματς και την υπόθεση νίκη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
«Έγινε ένα πολύ ωραίο και «ανοικτό» παιχνίδι. Πιστεύω πως δικαίως κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέλαβαν τόσο στο σημερινό παιχνίδι όσο και για την συνολική τους παρουσία στο πρωτάθλημα. Θέλουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη».
Όσον αφορά το παιχνίδι ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε:
«Η αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένη. Υπήρχαν και στιγμές που πιεστήκαμε από τον αντίπαλο αλλά θεωρώ πως σταθήκαμε αρκετά καλά. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι προηγηθήκαμε και αρκετά νωρίς. Στην επανάληψη αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική μας προσπάθεια θα μπορούσαμε να «καθαρίσουμε» πολύ γρηγορότερα το παιχνίδι.  Παρόλα αυτά το δεύτερο τέρμα το οποίο μας έδιωξε το άγχος μπήκε σε καλό χρονικά σημείο. Στα τελευταία λεπτά δεν πιεστήκαμε και εύκολα κρατήσαμε το υπέρ μας αποτέλεσμα. Κλείνοντας να δώσω και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και να ευχηθώ στον Αστέρα Παστίδας καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments