Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πολλά νεύρα στην Παστίδα!

Πολλά νεύρα στην Παστίδα!

0
damatria digenis
Dodekanisos

Το εισιτήριο για τη επόμενη φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου εξασφάλισε ο Διγενής Κοσκινού καθώς επικράτησε της Δήμητρας Δαματριάς με σκορ 0-4 Οι παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως η γηπεδούχους ομάδα έμεινε από το πρώτο ημίχρονο με 8 παίκτες και χάρη στην εμπειρία και την ικανότητα τους τελείωσαν γρήγορα την υπόθεση νίκη. Το σκορ άνοιξε στο 30’ ο Τζουανάκης έπειτα από σέντρα του Μοσκιού ενώ το 0-2 πέτυχε στο 47’ ο Πλαγγέντης με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Στο 49’ υπήρξε προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση καθώς ο δεύτερος βοηθός κ. Αλεξίου δέχθηκε αντικείμενο. Το 3-0 πέτυχε στο 70’ και πάλι ο Πλαγγέντης για να έρθει 13’ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 83’ ο Μάνο να διαμορφώσει το τελικό 0-4. Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους υπήρξαν τέσσερις αποβολές. Πιο συγκεκριμένα στο 22’ ο Θεουλάκης απέκρουσε με το χέρι την μπάλα πριν αυτή περάση την γραμμή του τέρματος με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να υποδείξει το πέναλτι. Το πέναλτι ανέλαβε ο Μικιού που νικήθηκε από τον Πηδιάκη. Στο 43’ ήταν η σειρά του Τριαλώνη να δεχθεί την κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου(δεύτερη κίτρινη). Στο 45’ αποβλήθηκαν και οι Μοσκιού και Χρονόπουλος για εξίβριση.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μπαχαρίδης με βοηθούς τους κ. Μπέκα και Αλεξίου
Συνθέσεις:
Δήμητρα Δαματριάς: Πηδιάκης, Θεουλάκης, Τριαλώνης, Φυντικάκης, Τσιούλης, Χρονόπουλος, Γουμάρας, Ουζουνίδης(58’ Μαργαρίτης),Κιτανόφσκι(63’ Σπανός),Εξαδάκτυλος, Σαλπιγγίδης(66’ Θεοδώρου).
Διγενής: Καμπούρης, Μοσκιού, Νίκανδρος(58’ Θεοδοσίου), Μάνο, Τσουκαλάς(55’ Κούτσι),Μικκιού, Τζουανάκης, Κατσούλης, Πλαγγέντης, Χατζηνικόλας, Χουτεσιώτης(62’ Τριπολίτης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments