Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Πολλά μπράβο στους παίκτες μου”

“Πολλά μπράβο στους παίκτες μου”

0
Dodekanisos

Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στους παίκτες του μοίρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΕΡΑ ο προπονητής του Ηρακλή Κώστας Πάττας. Ο ίδιος πάντως είχε και αρκετά παράπονα για τη διαιτησία όπως είπε στο news12. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του είναι οι ακόλουθες:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και πολλά μπράβο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή μπάλα και θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Και στην αρχή του δευτέρου θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με τις φάσεις που κάναμε. Στη συνέχεια βραχυκυκλώσαμε και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο ΑΕΡΑ και κάθε ευκαιρία που δημιούργησε πέτυχε γκολ. Το πιστέψαμε όμως και έχοντας και τύχη γιατί χρειάζεται και αυτή καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη”
Ο ίδιος πάντως εξέφρασε και παράπονα για τη διαιτησία:
“Έχω παράπονα και το λέω τώρα που κερδίσαμε. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος για πολλές αποφάσεις. Δεν είχαμε σωστή αντιμετώπιση. Τα παράπονο μου τα έχω και τα λέω χωρίς να κρύψω κάτι. Έγιναν σοβαρά λάθη. Σίγουρα όμως φταίμε και εμείς που κάναμε πολλές φάσεις αλλά δεν τις τελειώσαμε για να φθάσουμε σε μια πολύ πιο εύκολη και άνετη νίκη”.
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι ο ΑΕΡΑ θα πρωταγωνιστήσει φέτος, απάντησε ως εξής:
“Σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει. Έχει και καλό προπονητή που είναι χρόνια εκεί και ξέρει και πως να διαχειριστεί την ομάδα. Σίγουρα έγιναν και μετεγγραφές. Ας μην λέμε ότι μόνο ο Ηρακλής έχει κάνει μετεγγραφές. Πολλές ομάδες έχουν ξοδέψει και παραπάνω χρήματα από εμάς”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments