Αρχική Επικαιρότητα Πολιτική αντιπαράθεση για τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα

Πολιτική αντιπαράθεση για τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα [vid]

0
Φωτογραφία: PRINT SCREEN / MEGATV.COM
Dodekanisos

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής ΝΔ και ο Πάνος Σκουρλέτης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν για τον εμβολιασμό και τον παράγοντα υποχρεωτικότητα.

Ειδικότερα οι δύο πολιτικοί ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και συνομίλησαν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Αρχικά, η κ. Ασημακοπούλου ανέφερε: «Γίνεται μια προσπάθεια σε συνεργασία με την ιατρική κοινότητα και την επιτροπή βιοηθικής να βρεθεί μια ισορροπία στους κανόνες, που να είναι δίκαιη και να προστατεύει ολόκληρη την κοινότητα. Θα ήθελα να μπορούμε να πείσουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι το εμβόλιο είναι ο σωστός δρόμος. Θα ήθελα ο πολιτικός κόσμος να ομονοεί. Η πολιτεία πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις. Η υποχρεωτικότητα με την εισήγηση της επιτροπής βιοηθικής είναι η σωστή απόφαση», πρόσθεσε.

Σε δεύτερο βαθμό η ευρωβουλετής της ΝΔ διερωτήθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει εκστρατεία πειθούς, όταν δεν μπορεί να πείσει τον κ. Πολάκη να σταματήσει να tweetάρει.

Για να δεχθεί την απάντηση του κ. Σκουρλέτη πως «τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν το πρόβλημα ήταν τι λέει ο κάθε βουλευτής».

Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στάθηκε στο πόσο ενισχύθηκε το Εθνικό Σύστημα Υγείας ενόψει του φθινοπώρου. «Η υποχρεωτικότητα είναι ορθή για τους υγειονομικούς αλλά είναι λάθος να τους βγάλουμε εκτός του ΕΣΥ», σημείωσε και διερωτήθηκε αν η προσπάθεια πρέπει να εξαντλείται στον εμβολιασμό.

«Η προσπάθεια του εμβολιασμού να υποστηριχθεί με συγκεκριμένα μέτρα. Καταγραφή όσων διστάζουν. Να τους πείσουμε, να πάμε εκεί επί τόπου. Αλλά να μην τιμωρεί η κυβέρνηση», τόνισε.

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments