Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Πολίτες δυο ταχυτήτων με τις ευλογίες του κράτους…

Πολίτες δυο ταχυτήτων με τις ευλογίες του κράτους…

0
Φωτογραφία από Michal Jarmoluk από το Pixabay
Dodekanisos

Πολίτες δυο …κατηγοριών δημιουργεί η Ελληνική κυβέρνηση με την πρωτοφανή απόφαση να μπαίνουν στα γήπεδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο μόνο οι εμβολιασμένοι (και όσοι έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει)!

Εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι, πολίτες δυο ταχυτήτων δηλαδή με τις ευλογίες της χώρας που υποτίθεται …γέννησε τη δημοκρατία. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο, από τη στιγμή που υπάρχουν και «ειδικοί» (βλέπε Δημήτρης Κούβελας) οι οποίοι προτείνουν άλλη λύση και όχι κοινωνικούς ρατσισμούς.

Θα μπορούσε το γήπεδο να έχει πληρότητα 50% ούτως ώστε ο κόσμος που θα είναι μέσα να τηρεί τις αποστάσεις που πρέπει. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ανοιχτό χώρο, όπου και ο κίνδυνος διασποράς είναι μικρότερος.

Πλέον μπορούμε να μιλάμε και επίσημα για …παιδιά και αποπαίδια, σε μια κοινωνία όπου οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να …δείχνουν με το δάκτυλο αυτούς που για τους προσωπικούς λόγους έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Είναι μια κοινωνία η οποία εκ των πραγμάτων θα μπει σε άλλους ρυθμούς καθημερινότητας με πρόσχημα πάντα τη δημόσια υγεία…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments