Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολιάς: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

Πολιάς: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη»

0
Dodekanisos

Απογοητευμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλυθιών (1 – 3), ο προπονητής του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς. Ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο καθώς παίζαμε με μια ομάδα σκληροτράχηλη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά. Ο αντίπαλος επέβαλε το παιχνίδι του και μας μπλόκαρε επιθετικά. Έκανε μάλιστα το 1 – 0 και από εκεί και πέρα μας άγχωσε περισσότερο. Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έγιναν, καταφέραμε να φθάσουμε στην ισοφάριση γρήγορα και μπορούσαμε να ανατρέψουμε μάλιστα το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, πάνω που πιέζαμε, δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα με αποτέλεσμα να κυνηγάμε και πάλι το σκορ».
Ο Μιχάλης Πολιάς πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και το σύνολο του. Οι παίκτες μου έκαναν ότι μπορούσαν. Σίγουρα αρκετοί δεν ήταν σε καλή ημέρα αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις αυτός που φταίει είναι ο προπονητής. Έτσι και εγώ αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη και δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες που έκαναν ότι μπορούσαν. Οι καλές ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς».
Σε ερώτηση για το αν θέλει να σχολιάσει τη διαιτησία, τόνισε τα ακόλουθα:
«Η διαιτησία δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Έγινε ξεκάθαρα λάθος στη φάση του πέναλτι αλλά δεν νομίζω ότι έπαιξε όσον αφορά το αποτέλεσμα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments