Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ποιότητα στην Παστίδα

Ποιότητα στην Παστίδα

0
Dodekanisos

Με το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Κλεάνθη και τον Ηρακλή Μ., είχαμε την «πρεμιέρα» της νέας αγωνιστικής περιόδου, αγώνας που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Παστίδας.

Όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ποιοτικό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, στην διάρκεια των 80 λεπτών.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, με τον Κλεάνθη να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και λιγότερα λάθη, ενώ ο Ηρακλής πλήρωσε αρκετές λάθος μεταβιβάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαριτσενοί ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 2-0.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 45΄ όταν μετά από κόρνερ του Σκόρπου, ο Παπαδημήτρης έστειλε την μπάλα στην συμβολή της δεξιάς δοκού και μετά στο έδαφος, όμως στην προσπάθεια του ο Χατζηκυριάκος να την απομακρύνει την έσπρωξε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 65΄ ο Σκόρπος εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, κεφαλιά του Γεωργαλλή στο οριζόντιο δοκάρι και με νέα κεφαλιά ο Τσαλώλης πέτυχε το 2-0.

-Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα, ένα συμπαθητικό σκυλάκι  «φίλος» του ποδοσφαίρου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο αλλά με την παρέμβαση του Λερογιάννη έμεινε στον…πάγκο.

Διαιτησία Καραγιάννης-Τσέτσος-Τσιβίτης

ΚΛΕΑΝΘΗΣ:Ανδρέου, Χαριτάκης(58΄Κορκίδας), Σαρίκος, Μπαούρης, Κρομύδας, Μπερετούλης, Ατσίδης, Παπακωνσταντίνου, Θάνος, Ευγενικός, Χατζηκυριάκος. Επίσης έπαιξαν και οι Γιαννίκος, Κετσές, Σαϊτης Χ., Θεοδοσίου, Φούσα, Σαϊτης Σ., Ραμάϊ
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.:Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παγκράτης, Παπακωνσταντής, Λερογιάννης, Φελεσάκης, Σιαμαντούρας, Αναγνώστου, Παφιάκης, Γεωργαλλής. Επίσης έπαιξαν και οι Παπαμιχαήλ(τερμ.), Σκόρπος, Σπάρταλης, Μπιλιάς, Κούρος, Τσαλώλης, Βασιλώττος Χ., Λολάκης(57΄λ.τ. Καρανάσιος), Πιστόλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments