Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ποιός θα τον σταματήσει;

Ποιός θα τον σταματήσει;

0
ialisos_apollon
Dodekanisos

Μια από τις ευκολότερες φετινές του νίκες πέτυχε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε με άνεση του Ατρομήτου Διμυλιάς με 8 – 1 σε σημερινό (Παρασκευή) παιχνίδι στο «Οικονομίδειο» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τα επτά από τα οκτώ τους τέρματα στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη έκαναν συντήρηση δυνάμεων, ενώ δόθηκε η ευκαιρία και σε ορισμένους πιτσιρικάδες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Τα γκολ

Στο 3’ ο Δράκος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1 – 0. Ο ίδιος παίκτης δυο λεπτά αργότερα (στο 5’) με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε το 2 – 0. Στο 12’ ο Ντέμκολλη με πλασέ έκανε το 3 – 0 και στο 18’ ο Δράκος και πάλι από κοντά ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 4 – 0. Ο Ντέμκολλη στο 23’ έκανε το 5 – 0 ενώ στο 30’ ο Δράκος δεν αστόχησε και πάλι κάνοντας το 6 – 0. Πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο (στο 44’), ο Πιτσουρδάκης με κεφαλιά έκανε το 7 – 0. Στο 80’ ο Λολάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ μείωσε σε 7 – 1 και στο 90’ ο Τσίρκος με καραφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 8 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στέργος Γιακουμάκης και «βοηθοί» του ήταν οι Χρήστος Καλκαβούρας και Χρήστος Κασιώτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ντάνης, Μαλλιάκας (22’ Καρίνος), Πιτσουρδάκης (46’ Καρτάλης), Τσίρκος, Γκλάβας, Καρπαθάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης, Σταυλάς, Δράκος (46’ Γερογιάννης), Ντέμκολλη
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσιροδήμος, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Πετράς, Γουμαράς, Μαγκίδης, Πάλλας, Παστός (65’ Γεωργαντάς), Λολάκης, Θυριάκης, Κουφαλάκης (55’ Χατζηδιάκος)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments