Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ποιός θα τον πρωτοπάρει;

Ποιός θα τον πρωτοπάρει;

0
filakouris
Dodekanisos
Της Σοφίας Κασιώτη
Ο Μιχάλης Φυλακούρης είναι ίσως από τους μοναδικούς παίχτες του τοπικού που έχει δεχθεί προτάσεις από σχεδόν όλες τις ομάδες της Α1 κατηγορίας. Η εμπειρία αλλά και το έμφυτο ταλέντο του τον φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των πιο περιζήτητων αμυντικών. Δεν πρόλαβε καλά καλά να τελειώσει το πρωτάθλημα και οι προτάσεις έπεσαν βροχή. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον άφησε για λίγο πίσω δεν προδιάθεσε αρνητικά τις ομάδες  για την απόκτηση του γεγονός από το οποίο φαίνεται πως η αξία του έχει αναγνωριστεί καθώς και το πλεονέκτημα του να δουλεύει σκληρά. Ο ψηλόσωμος αμυντικός αξιολογεί μια μια την πρόταση που έρχεται πριν καταλήξει στην καλύτερη και την πιο συμφέρουσα. Οι ομάδες που …σφάζονται στα πόδια του είναι πολλές και ανάμεσα σε αυτές η Δόξα Ψ., ο Απόλλων Κ., η Α.Ε.Ρ.Α. Μάλιστα έχει ήδη  πει ένα “όχι” στην ομάδα των Φανών κυρίως λόγο χιλιομετρικής απόστασης. 
“Κύριος ο Παπουρδάνος”
Σε επικοινωνία που είχαμε πάντως μαζί του δήλωσε:
“Ο κ. Παπουρδάνος είναι κύριος και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που έδειξε. Ο Ακουσίλαος είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί, όμως επαγγελματικοί λόγοι το καθιστούν αδύνατον.Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όσες ομάδες με πλησίασαν και λίαν συντόμως θα αποφασίσω.”
Ο έμπειρος αμυντικός αύριο (Τετάρτη) θα μιλήσει εκτενέστερα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται και έπειτα θα κληθεί να δώσει μια οριστική απάντηση.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments